Het tramverkeer kwam gisterenavond stil te liggen (Davey Photography, Davey Baas)
112

Zwaargewonde bij ernstig ongeval met tram 25 Zonnestein Amstelveen

Amstelveen - Op de Amstelveenlijn ter hoogte van halte Zonnestein heeft donderdagavond laat een ernstig ongeval plaatsgevonden, waarbij een persoon zwaargewond is geraakt.

Het slachtoffer werd door nog onduidelijke oorzaak aangereden door de tram (die richting Amsterdam reed) en werd enkele meters meegesleurd. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden met spoed gelarmeerd. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

112_tram_obgeval_amstelveen_dpdb_160323.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas

Een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval is opgestart.

112_tramongeval_dpdb_170323_Amstelveen_hulpdiensten.jpg
Hulpdiensten op het perron Zonnestein. Het slachtoffer kwam even verderop naast het spoor terecht.

Het tramverkeer kwam door het ongeval stil te liggen.


Meer nieuws

112 vandaag 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.