VLN Nieuws
112

Zwaargewonde na ongeval Bovenkerkerweg

Amstelveen - Een bestelbusje en een scooter zijn dinsdagochtend met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Bovenkerkerweg en de Burgemeester Wiegelweg in Amstelveen.

De scooterrijder raakte door het ongeval zwaargewond. Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om de ambulance te ondersteunen met het slachtoffer. Na behandeling ter plaatse is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De auto had behoorlijke schade aan de voorruit, dus ook de bestuurder is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Op het kruispunt staan stoplichten. Hoe het ongeval kon gebeuren wordt door specialisten van de politie onderzocht. Door het ongeval ontstond richting Uithoorn enige tijd verkeershinder.

bovenkerkerweg ongeluk trauma.jpeg


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.