Davey Photography, Davey Baas
112

Zware aanrijding aan Oranjebaan

Amstelveen - Aan de Oranjebaan in Amstelveen heeft donderdagavond een zware aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.

De auto's kwamen rond kwart voor tien in de avond in botsing nabij de verkeerslichten voor de brug richting Ouderkerk aan de Amstel. 

De Oranjebaan richting Ouderkerk is vanwege het ongeval tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer.

112_aanrijding_oranjebaan_dpdb2.jpg
Davey Photography, Pieter Schilt

Ambulancepersoneel heeft zich over de inzittenden ontfermd, in ieder geval een persoon moest naar het ziekenhuis worden overgebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de botsing. De auto's raakten zwaar beschadigd en moeten door een bergingsbedrijf worden afgesleept.


Meer nieuws

112 vandaag 14:03

Steekpartij in Buitenveldert

Buitenveldert - Aan de Buitenveldertselaan in Buitenveldert is zondagmiddag omstreeks 13.30 een persoon neergestoken.

Algemeen vandaag 13:38

Week lang zwerfvuil ruimen in Amstelveen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen stelt in de week van de Landelijk Opschoondag (15-20 maart) dagelijks opruimmateriaal beschikbaar aan inwoners die willen helpen om zwerfvuil in Amstelveen te verwijderen.

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (43)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 43e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van Schouwburg Amstelveen.

Wonen gisteren 13:45

Amstelveen & Eigen Haard: Geen groei sociale woningvoorraad, wel meer aanbod in middensegment

Amstelveen – Uit nieuwe afspraken die gemeente Amstelveen heeft gemaakt voor de periode 20201-2024 met woningcorporatie Eigen Haard blijkt onder andere dat de sociale voorraad aan huurwoningen van Eigen Haard de komende jaren niet verder zal groeien, maar gelijk blijft. Anderzijds wordt wel ingezet op een toename van het huuraanbod in het middensegment.