Zwem4daagse levert recordbedrag op voor CliniClowns

Zwem4daagse levert recordbedrag op voor CliniClowns Foto: Foto: De ambassadeurs van de CliniClowns Ineke en Jacques Spruit (rechts) flankeren Koele Kikker van Zwembad De Meerkamp. [Sportbedrijf Amstelveen].

Amstelveen – De zwem4daagse in zwembad De Meerkamp heeft een recordbedrag van meer dan 1000 euro opgeleverd voor de CliniClowns. Ook de in Amstelveen geboren topzwemster Kira Toussaint kwam langs tijdens het evenement.


- Lees verder onder deze advertentie -

Sportbedrijf Amstelveen meldt vandaag in een persbericht dat 108 enthousiaste zwemmers vorige week dinsdag tijdens de eerste dag in het water sprongen om 250 of 500 meter per dag te zwemmen. Koele Kikker, de nieuwe inwoner van zwembad De Meerkamp, was ook van de partij om de zwemmers aan te moedigen.

Ambassadeur

Op de slotavond kwam Kira Toussaint op bezoek. De meervoudig Nederlands zwemkampioene heeft leren zwemmen in zwembad De Meerkamp. Kira won een zilveren medaille en een gouden medaille op de EK in 2017 en nam deel aan de Olympische spelen in Rio. Daarnaast is zij ook nog eens ambassadeur van de zwem4daagse in Nederland. Deelnemers aan de zwem4daagse konden een wedstrijdje met de hele avond vloggende Kira zwemmen.

Dit jaar ging de opbrengst van de zwem4daagse naar de CliniClowns. De ambassadeurs van de CliniClowns, Jacques en Ineke Spruit, waren bij de zwem4daagse aanwezig om de deelnemers een hart onder de riem te steken. Het doel van de CliniClowns is om zieke kinderen en volwassenen met een zorgbehoefte afleiding, plezier en verlichting te bezorgen.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties