Zwembad De Meerkamp

Zwembad De Meerkamp herintroduceert voordelig zomerabonnement

Amstelveen - Zwembad De Meerkamp bestaat dit jaar 25 jaar. Om dat te vieren voert het Amstelveense zwembad op veler verzoek het zomerabonnement weer in. Met het zomerabonnement kunnen zwemliefhebbers de hele zomer voordelig zwemmen.

Van 1 tot 28 april 2019 kan bij de receptie van De Meerkamp extra voordelig een zomerabonnement in de voorverkoop worden aangeschaft.  Het abonnement is geldig vanaf 28 april tot en met 1 september tijdens de uren voor recreatie en banenzwemmen.

Gezinszomerabonnement

Via het nieuwe gezinszomerabonnement wordt bovendien stapelkorting gegeven bij ieder extra abonnement dat wordt afgesloten voor inwonende familieleden. 

Tarieven (gezins-)zomerabonnement

Het zomerabonnement is van 1 tot en met 28 april 2019 extra voordelig aan te schaffen in de voorverkoop (bij de receptie van De Meerkamp), vanaf 29 april komt er 25 euro bovenop de prijs. Een zomerabonnement voor 1 persoon kost in de voorverkoop (1-28 april 2019) € 125,-, na de voorverkoop dus € 150,-. Voor meerdere leden uit een gezin zijn er in de voorverkoop gezinszomerabonnementen verkrijgbaar, waarbij de korting per aantal personen oploopt (2p = € 225 / 3p = € 276 / 4p = € 325,- / 5p = € 375 ).   

Ook bij slecht weer

‘We hopen natuurlijk dat het weer net zo’n mooie zomer wordt als vorig jaar. Mocht dat niet zo zijn, het recreatiebad is de hele zomer open. Dus ook bij slecht weer kun je binnen genieten van de tropische sfeer en van de golven. Weer of geen weer, zwemplezier is deze zomer gegarandeerd', laat De Meerkamp weten in een persbericht.

Feestweek 25 jaar zwembad De Meerkamp

Van 22 juni tot en met 28 juni 2019 viert De Meerkamp een week lang het 25-jarig jubileum. Het feest begint met een spetterende opening op zaterdag 22 juni. De hele week zal verder bol staan van de extra activiteiten, clinics en instuiflessen in het binnenbad, in het buitenbad, op het buiten terrein en in de sporthal. Met het zomerabonnement kan aan alle activiteiten van de feestweek worden deelgenomen.


Meer nieuws

112 vandaag 09:43

Ongeval op DDI-kruispunt Keizer Karelweg

Amstelveen - Op het DDI-kruispunt aan de Keizer Karelweg (ter hoogte van Rijksweg A9) in Amstelveen heeft zondagochtend een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. 

Advertorial Winkels 3 feb. 2023 07:00

De stijlmeesters op missie

Aalsmeer - Al ruim zes jaar heeft Aalsmeer een herenmodezaak die zich, samen met klanten, leveranciers en partners, wil inzetten voor een stijlvollere wereld. De bekende stijlmeesters van Gentlemen’s Place, Peter Willemse en Christiaan Sijnen, werken al ruim een jaar met een nieuw winkelconcept.

Politiek 2 feb. 2023 13:08

Opinie: 'Voor Amstelveense kinderen moet altijd plaats zijn op een Amstelveense (VO-)school'

Amstelveen - De VVD vindt dat er voor Amstelveense leerlingen die naar een Amstelveense school voor Voortgezet Onderwijs willen, geen wachtlijst mag zijn om toegelaten te worden. De partij vindt dat er voor kinderen die in Amstelveen wonen, altijd plaats moet zijn op een (VO-)school in Amstelveen, zo schrijft raadslid Elisa de Marco in een opiniestuk.

Wonen 2 feb. 2023 11:21

Onterecht geen woning voor zorgpersoneel en onderwijzers in Amstelveen

Amstelveen - De gemeente Amstelveen heeft vorig jaar een fout gemaakt bij de Voorrangsregeling Beroepsgroepen. De bedoeling was dat zorgpersoneel en medewerkers in het primair onderwijs voorrang zouden krijgen bij de toewijzing van een sociale huurwoning. Dit is niet gebeurd.