Amstelveen Sport

Zwembad De Meerkamp opnieuw beperkt open door technisch probleem

Amstelveen - Zwembad De Meerkamp zal van maandag 9 januari tot en met vrijdag 20 januari 2023 beperkt open zijn, vanwege een onvoorzien technisch probleem.

In de genoemde periode is uitsluitend het wedstrijdbad geopend. Het warmwaterbad, instructiebad en golfslagbad zijn buiten gebruik.

Technisch probleem

Afgelopen zomer werd het Amstelveense zwembad getroffen door een technische storing, waardoor het zwembad een periode beperkt open was. Het technische probleem waardoor het zwembad straks dicht moet, is gerelateerd aan de onderhoudswerkzaamheden afgelopen zomer.

Zwemlessen

De Meerkamp geeft aan dat lessen, met name de zwemlessen, zoveel als mogelijk is, doorgaan in het wedstrijdbad. Een overzicht welke lessen in de periode 9-20 januari 2023 door blijven gaan is te vinden op de website van het zwembad: https://meerkamp.nl/agenda/9-20-januari-2023/


Meer nieuws

112 gisteren 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 28 mrt. 2023 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten 28 mrt. 2023 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.