Amstelveen Sport

Zwembad De Meerkamp opnieuw beperkt open door technisch probleem

Amstelveen - Zwembad De Meerkamp zal van maandag 9 januari tot en met vrijdag 20 januari 2023 beperkt open zijn, vanwege een onvoorzien technisch probleem.

In de genoemde periode is uitsluitend het wedstrijdbad geopend. Het warmwaterbad, instructiebad en golfslagbad zijn buiten gebruik.

Technisch probleem

Afgelopen zomer werd het Amstelveense zwembad getroffen door een technische storing, waardoor het zwembad een periode beperkt open was. Het technische probleem waardoor het zwembad straks dicht moet, is gerelateerd aan de onderhoudswerkzaamheden afgelopen zomer.

Zwemlessen

De Meerkamp geeft aan dat lessen, met name de zwemlessen, zoveel als mogelijk is, doorgaan in het wedstrijdbad. Een overzicht welke lessen in de periode 9-20 januari 2023 door blijven gaan is te vinden op de website van het zwembad: https://meerkamp.nl/agenda/9-20-januari-2023/


Meer nieuws

Sport 20 feb. 2024 12:55

YouTube elftal Creators FC komt naar RODA '23

Amstelveen - Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van voetbalclub Roda '23 komt het bekende YouTube elftal Creators FC voor het eerst naar Amstelveen. Met haar grote selectie is het elke wedstrijd weer een verassing welke grote YouTubers, influencers en Creators er aan de aftrap staan. Een groot deel van de opbrengsten gaat naar The Hunger Project.

Verkeer & Vervoer 20 feb. 2024 10:35

Dienstregeling Uithoornlijn bekend

Amstelveen - De dienstregeling van de Uithoornlijn, die vanaf 21 juli 2024 gaat rijden, is bekendgemaakt door de Vervoerregio. Ook is bekend wat het effect is van de tramlijn op de buslijnen in de regio.  De Uithoornlijn, die officieel de Amsteltram gaat heten, rijdt als tramlijn 25 van Uithoorn Centrum via Amstelveen-Westwijk naar Amsterdam-Zuid.

Algemeen 19 feb. 2024 18:34

Nel de Graaf na 47 jaar met pensioen

Amstelveen - Gemeente Amstelveen heeft vandaag afscheid genomen van bestuurssecretariaatmedewerkster Nel de Graaf, die na 47 jaar (!) werkzaam te zijn geweest voor de gemeente met pensioen is gegaan.

Verkeer & Vervoer 19 feb. 2024 14:33

Fiets- en voetpad Keizer Karelweg onder A9 dicht tot en met 24 februari

Amstelveen - Door funderingswerkzaamheden direct naast de Keizer Karelweg worden tot en met zaterdag 24 februari het fietspad en voetpad tussen de Burgemeester Rijnderslaan en De Meander overdag afgesloten. (Brom)fietsers worden omgeleid via de Ouderkerkerlaan, Keerpuntweg en Meander.