The story of George Michael

Zwoele zomeravonden in Openluchttheater Elsrijk

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen sluit van vrijdag 16 t/m zondag 18 juli het seizoen af met een weekend vol muziek, cabaret en jeugdtheater in Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen.

Het weekend wordt op vrijdag 16 juli geopend met een zeer bijzonder gelegenheidstrio: Guido Weijers, Ruud Smulders (De Vooravond) en Andries Tunru (De Slimste Mens). Charly Luske brengt op zaterdag 17 juli met The Story of George Michael een eerbetoon aan zijn grote muzikale idool George Michael. Kinderen kunnen op zaterdag 17 juli genieten van Kikker, mini-musical (3+) en op zondag 18 juli van Heb je mijn zusje gezien? (2,5+). Het weekend wordt op zondag 18 juli afgesloten met Summer Strings: de mooiste strijkmuziek van Grieg en een saxofoonconcert van topsolist Ties Mellema.

In het laatste weekend van augustus wordt het nieuwe seizoen óók geopend in Elsrijk met Celebrating the Music of Steely Dan, Rayen Panday en Het laatste koekje (3+) van Het Ministerie van Onverrichter Zake.

Kaartverkoop Elsrijk
Boek je tickets via www.schouwburgamstelveen.nl/elsrijk en geniet tussen de bomen van een voorstelling in de buitenlucht!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.