Nu te boeken: exclusieve asperge-avond bij Brasserie Paardenburg

AMSTELVEEN -  Brasserie Paardenburg aan de Amstelzijde haalt maandag 23 mei de keukenbrigade van het Venlose sterrenrestaurant Valuas in huis voor een exclusieve avond asperges eten.

Sterrenchef Eric Swaghoven maakt op deze dag een speciaal en exclusief  3-gangen menu voor slechts € 49,50 p.p. Voor deze exclusieve asperge-avond zijn nog enkele plaatsen vrij. Reserveren kan telefonisch via de hospitality desk op 020 496 12 10.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.