Reserveer je tafel voor de AmstelveenZ Restaurantweek!

AMSTELVEEN - Reserveer een tafel tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek (9-19 maart) en geniet van een driegangenlunch- of diner voor 25 euro*. Je hebt keuze uit meer dan twintig restaurants in Amstelveen!

Tussen donderdag 9 en zondag 19 maart 2017 presenteren tal van restaurants tijdens de tweede editie van de AmstelveenZ Restaurantweek hun smakelijke 3-gangen menu’s (lunch of diner) voor slechts 25 euro* per persoon. 

Veel mensen gingen je al voor, maar er is zeker nog plaats bij tal van restaurants: denk aan Colijn, The WineKitchen At Sea (lunch), Gusto, Haddock Grill Club, Paardenburg, Grand Café 't Oude Dorp, Abina, Brasserie 't Hert, Dolce Verona, The Indian Kitchen, Thai From Sky, Day Foodbar, Eddy's, BLVD Café... en nog veel meer.. zelfs bij Aan de Poel (*toeslag 20 euro) zijn nog enkele lunchplekken vrij.

Reserveren
Dus laat je verrassen door de heerlijke en gevarieerde menu’s van de Amstelveense restaurants. Wees er snel bij! Kijk op www.amstelveenzrestaurantweek.nl voor beschikbaarheid! Eet smakelijk!

*Voor het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Aan de Poel geldt een toeslag van 20 euro per persoon.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.