Shell Groenhof verder als Sakko tankstation

AMSTELVEEN - Het Shell tankstation in wijk Groenelaan (nabij winkelcentrum Groenhof) gaat verder onder de vlag van 'Sakko Commercial'. Sakko was al eigenaar van het tankstation, maar exploiteerde het station onder de merknaam Shell.

Vandaag worden  Shell-uitingen vervangen voor die van Sakko. Het tankstation, gelegen aan de Newa, belooft elke dag een lage prijs en een hoge kwaliteit. Naar verluidt zal het station onder de nieuwe naam lagere brandstofprijzen hanteren.

Sakko Commercial
Sakko Commercial heeft diverse tankstation in Nederland en is leverancier voor brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue. De divisie maakt onderdeel uit van Sakko Holding, een zelfstandige oliehandel uit Bergen op Zoom. Sakko werd in 1906 opgericht door Dirk Sakko, destijds als kolenhandel. 'In de afgelopen jaren heeft Sakko Commercial zich een prominente plaats verworven in de exploitatie van tankstations en de leverantie van brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue aan tankstations en grootverbruikers in de sectoren industrie, transport, landbouw, garagebedrijven en aannemerij,' zo staat op de website van Sakko te lezen.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:27

‘De Sobibor Tapes – de vergeten interviews van Jules Schelvis'

Amstelveen - DE EO zendt op woensdag 27 januari 2021 de unieke documentaire ‘De Sobibor Tapes – de vergeten interviews van Jules Schelvis’ uit. Jules Schelvis was woonachtig in Amstelveen, waar hij in 2016 op 95-jarige leeftijd overleed. 

Algemeen gisteren 16:35

Toeslagenaffaire treft ook tientallen Amstelveense gezinnen

Amstelveen - Ook in Amstelveen zijn tientallen gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. De landelijke affaire, waarbij tienduizenden onschuldige ouders tot in lengte van jaren werden aangezien voor fraudeurs en onder een nietsontziend regime onterecht (grote) sommen geld moesten terugbetalen, zorgde vandaag voor het opstappen van het kabinet.

Politiek gisteren 13:03

Gordon regionaal lijstduwer voor D66 bij Tweede Kamer-verkiezing

Amstelveen - D66 heeft Amstelveens wethouder Floor Gordon gevraagd om regionaal lijstduwer te zijn voor D66 bij de verkiezing voor de Tweede Kamer. Daarmee vult zij de lijst aan op plek 74. De verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer wordt gehouden tussen 15 en 17 maart 2021.