Thai From Sky: 'Waan je even in Thailand'

AMSTELVEEN - Bamboe, warmrood en veel groen zorgen voor een typisch ‘Thais-gevoel’. Op het winkelcentrum van het Kostverlorenhof, bij restaurant Thai From Sky, is de warme oosterse sfeer zowel in het modern interieur als in de keuken uitermate goed te proeven. Na een grondige verbouwing - gepaard met een nieuw interieur - is er in het restaurant inmiddels plek voor maar liefst 60 gasten.

AMSTELVEEN - Bamboe, warmrood en veel groen zorgen voor een typisch ‘Thais-gevoel’. Op het winkelcentrum van het Kostverlorenhof, bij restaurant Thai From Sky, is de warme oosterse sfeer zowel in het modern interieur als in de keuken uitermate goed te proeven. Na een grondige verbouwing - gepaard met een nieuw interieur - is er in het restaurant inmiddels plek voor maar liefst 60 gasten.

Thai From Sky is het enige echte Thaise restaurant in Amstelveen. De vriendelijke Amstelveense Oded Polak is inmiddels al enkele jaren eigenaar. ‘Ik heb altijd in de horeca gewerkt en kreeg zo’n vijf jaar geleden de mogelijkheid dit restaurant over te nemen. Tot op de dag van vandaag ben ik er ontzettend trots op. Ik vind het fijn om met verschillende culturen samen te werken en gasten het in het restaurant naar de zin te maken, wij gaan voor 100% klant tevredenheid.’

Pittig of mild
Je kunt bij Thai From Sky terecht voor authentieke Thaise gerechten en speciale Thaise drankjes, zoals verse kokosnoot en Singha-bier. De Thaise keuken staat bekend om de vele kruiden en specerijen. ‘Maar als je niet van pittig eten houdt, is dat absoluut geen probleem. Veel van de Thaise gerechten zijn namelijk helemaal niet pittig. Wij hebben voor ieder wat wils zelfs voor kinderen’, aldus Oded.

Restaurant, catering én afhaal
Veel mensen associëren Thai From Sky met een afhaalrestaurant, maar daarmee doe je het restaurant aan het Kostverlorenhof absoluut te kort. ‘Ja, bij ons kun je ook afhalen en we bezorgen ook, maar we zijn veel meer dan dat. We hebben een prachtig restaurant en we verzorgen ook verschillende soorten catering, zakelijk én privé vanaf zo’n vijftien personen.’

Thais personeel
Zowel de dames in de bediening als de koks van het restaurant hebben allen een Thaise achtergrond. ‘Dat is belangrijk. Zo creëren we die authentieke Thaise sfeer en smaak. Onze curry’s worden door de klanten zeer gewaardeerd en we staan bekend om de lekkerste Thaise viskoekjes van Amsterdam en omstreken. Zeker het proberen waard.’

7 dagen open
Thai From Sky is zeven dagen per week vanaf 14.00 uur open. ‘En met onze persoonlijke service zal u een voortreffelijke avond tegemoet gaan.’

Thai From Sky | Kostverlorenhof 65/91 | Telefoon 020 640 63 38 | www.thaifromsky.nl | Gratis parkeren voor de deur (blauwe zone)

Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No 16. - November 2016


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:00

Kimberley Klaver: van actrice naar auteur

Amstelveen - De in Amstelveen geboren Kimberley Klaver (38) was lange tijd als actrice te zien in tv-series als SpangaS, Voetbalvrouwen en Vechtersvrouwen, had rollen in de Nederlandse films Verliefd op Ibiza en F*ck de Liefde 2 en was een tijd te horen als radio-dj bij Qmusic. Inmiddels is ze auteur: in 2022 kwam Zuid moeders breken niet uit, een boek dat in de Bestsellerlijst belandde. Vorige maand verscheen deel 2, Zuid moeders hebben geen geheimen. Ook dit boek werd direct een bestseller. 

Algemeen vandaag 08:21

Burgemeester en wethouder Economische Zaken op bedrijventour in Amstelveen

Amstelveen - Op 9 juli 2024 waren burgemeester Tjapko Poppens en wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai weer op bedrijventour in Amstelveen. De tour ging dit keer langs twee bedrijven in de zakelijke dienstverlening: BDO Nederland aan de Krijgsman en het ABN AMRO Datacenter.

Kunst & Cultuur gisteren 14:43

Tweede Kunstprijs van de Raad uitgereikt aan jong talent

Amstelveen - In Museum JAN is gisteravond voor de tweede keer de Amstelveense Kunstprijs van de Raad uitgereikt. De prijs is een initiatief van de gemeenteraad en geeft jong veelbelovend talent de kans zich te laten zien en verder te ontwikkelen. De winnende kunstenaar dit jaar is Inka Hilsenbek, eindexamenkandidaat van de Gerrit Rietveld Academie.

Algemeen gisteren 13:25

College waarschuwt ouders brugklassers voor gevaar fatbikes

Amstelveen - Het college van burgemeester en wethouders stuurt deze week een brief aan de ouders/verzorgers van scholieren die na de zomervakantie voor het eerst naar een middelbare school in Amstelveen gaan. Zij waarschuwt hierin voor het gevaar van snelle e-bikes en fatbikes in het verkeer.

Algemeen gisteren 11:53

Nieuwe theatermakers nemen De Landing Uilenstede over tijdens zomer

Amstelveen - Theaterbroedplaats De Landing is een artistieke huiskamer voor zowel nieuwe makers als gevestigde artiesten. In aanloop naar de verbouwing die deze zomer plaatsvindt, geeft De Landing de sleutels tijdelijk uit handen aan jonge theatermakers om hun nieuwe voorstelling een kickstart te kunnen geven.

Algemeen gisteren 09:50

Gratis zwemmen met Amstelveenpas

Amstelveen - Houders van de Amstelveenpas kunnen ook deze zomervakantie weer gratis zwemmen bij zwembad De Meerkamp. “Vorig jaar was de actie een succes, het is fijn dat we het dit jaar opnieuw kunnen aanbieden”, zegt wethouder Marijn van Ballegooijen.