Uitdagend lasergamen bij Lasers Amstelveen

AMSTELVEEN - Het sportieve family-entertainment centrum Jumpers Indoor in Amstelveen Zuid is sinds begin deze maand een spectaculaire noviteit rijker: Lasers Amstelveen. Een spannende & uitdagende lasergame-ervaring die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt beleven. 

Met een uitbreiding van 650m² en de toevoeging van Lasers Amstelveen is Jumpers Indoor uitgegroeid tot een waar fun center waar je een hoop plezier kunt beleven. Amstelveen heeft de trampolines van Jumpers Indoor al langer ontdekt – en het centrum is van meet af aan een succes.

Feestje
Met eveneens een traditionele karaoke-room, indoorgolf, airhockey, poolbiljarts, game-automaten, een feestkamer (kinderpartijtjes) en een gezellige bar is de locatie op bedrijventerrein Legmeer dé plek om ongedwongen een feestje te vieren.

Jong & oud
‘De nadruk bij onze activiteiten ligt op laagdrempelig bewegen voor jong en oud’, zegt de vriendelijke eigenaar Rob de Ruyter, vanaf het voorjaar van 2017 ook de uitbater van het nieuwe zwembad aan de Poel.

New York
‘We hebben het naastgelegen pand doorgetrokken en bieden met Lasers Amstelveen bijna 500m² extra speeloppervlakte’, zegt Rob. Bij Lasers Amstelveen waan je je in het havengebied van New York en tal van licht- en geluidseffecten maken deze lasergame tot een spannend avontuur, waar je van alles tegenkomt: van auto’s tot oliebarrels. Er wordt met twee of drie groepen tegen elkaar gespeeld en het is een tactische klus om al je tegenstanders uit te schakelen.

Origineel
Ben je op zoek naar een originele en vooral leuke locatie om je kinder-, familie- of bedrijfsfeestje te vieren – tegen schappelijke tarieven - en ook nog in de buurt, dan kun je niet om het Fun Center heen!

Informatie
Jumpers Indoor & Lasers Amstelveen | Langs de Werf 7 (Bedrijventerrein Legmeer) | Telefoon: 020-4411400 | info@jumpersindoor.nl | www.jumpersindoor.nl


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.

Politiek gisteren 11:55

Actief voor Amstelveen: Burgerparticipatie moet op de schop

Amstelveen - Na grote onvrede bij veel omwonenden rond de startnotitie Alleman Kwartier, het beeldkwaliteitsplan Oude Dorp en verkeerswijzigingen in Bovenkerk, is de lokale politiek partij Actief voor Amstelveen (AVA) helemaal klaar met het huidige participatiebeleid van de gemeente Amstelveen. De partij komt met een initiatiefvoorstel.

Politiek gisteren 11:39

BbA: 'Planprocessen gemeente niet meer van deze tijd'

Amstelveen - Oppositiepartij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt de huidige planprocessen die gemeente Amstelveen hanteert niet meer van deze tijd. Dat laat de lokale partij weten in een persbericht, nadat afgelopen woensdag in de gemeenteraad vernieuwingsplannen in de wijken Bankras/Kostverloren (Allemanskwartier) en het Oude Dop (herinrichting) ondanks veel tegenstand uit de buurt toch akkoord kregen. 'Bewoners en omwonenden maar ook de raad worden keer op keer geconfronteerd met een ‘in beton gegoten’ startnotitie', stelt bbA.

Wonen gisteren 11:24

Allemansbelang: ‘Participatie wijkbewoners een gotspe’

Amstelveen – De Stichting Allemansbelang noemt het participatietraject waarin wijkbewoners zijn betrokken bij het nieuwbouwplan Allemanskwartier een gotspe. Dat meldt de woordvoerder van de stichting in een persbericht, nadat de gemeenteraad afgelopen woensdag met een minieme meerderheid akkoord ging met de startnotitie.

Advertorial Sport gisteren 10:00

GYM VAN TOEN: Bewegen was nog nooit zo leuk

Amstelveen - Trefbal, apenkooien, touwklimmen. Deze woorden nemen ons mee naar die gymzaal waar je als kind heerlijk kon spelen. ‘Het tovert een glimlach op het gezicht van veel mensen als je over de gymlessen van vroeger begint’, zegt Ewoud van Dulken. Hij is initiatiefnemer van GYM VAN TOEN en heeft als missie om deze jeugdherinneringen landelijk weer tot leven te brengen.