Vonk & Vloer: van shutters tot PVC-vloeren

AMSTELVEEN - In 1984 opende interieurspecialist Vonk en Vloer zijn deuren op de Amsterdamseweg. En nog steeds vinden jong en oud hun weg naar dit bekende Amstelveense gezicht op het gebied van raam- en vloerdecoratie. ‘Door onze ervaring weten we dat meedenken met onze klant het allerbelangrijkst is’, zo zegt eigenaar Ton Vonk.

AMSTELVEEN - In 1984 opende interieurspecialist Vonk en Vloer zijn deuren op de Amsterdamseweg. En nog steeds vinden jong en oud hun weg naar dit bekende Amstelveense gezicht op het gebied van raam- en vloerdecoratie. ‘Door onze ervaring weten we dat meedenken met onze klant het allerbelangrijkst is’, zo zegt eigenaar Ton Vonk.

Er is veel keus op interieurgebied, zo ook bij Vonk en Vloer. Van shutters tot PVC, van vloerbedekking tot rolgordijnen. Alle producten van gerenommeerde bedrijven. En met een showroom van 500m2 is er voor ieder wat wils. Het eigen parkeerterrein maakt het bedrijf ook nog eens eenvoudig bereikbaar.

Verandering
Op het gebied van raam- en vloerdecoratie is er de afgelopen jaren veel veranderd, zo geeft verkoopadviseur Chris Käller aan. ‘Er was jaren geleden bijvoorbeeld geen laminaat en parket. Je had maar drie of vier kleuren tapijt. Dat is niet meer te vergelijken met deze tijd. En ook op technisch gebied is er ontzettend veel veranderd. PVC is daar een goed voorbeeld van. Het ziet eruit als hout, maar is een stuk stiller en gemakkelijker te onderhouden.’

Ouderwets
Hoewel de veranderingen groot zijn geweest, blijft Vonk en Vloer een ‘ouderwets’ bedrijf. ‘Ouderwets in de zin van, zoals het vroeger was. We werken bijvoorbeeld niet met aanbetalingen en hebben een grote groep vaste klanten. We horen regelmatig ‘ga maar naar Vonk, dat is altijd goed’ en dat is ook precies wat we willen. Een stabiel, gerenommeerd en goed bedrijf’, zo geef Ton Vonk aan.

Service
Eén van de belangrijke speerpunten van Vonk en Vloer is de service. ‘We zullen een klant altijd helpen. Je wordt ten allen tijde serieus genomen, hoe klein je vraag ook is. Voor slechts één rolgordijn of voor een heel huis vol, we zorgen dat het netjes wordt opgemeten en ingehangen of gelegd’, zo zegt maatopnemer Remco van der Aar.
En ook in de zaak staat goede service centraal. Vonk: ‘Je kunt gewoonweg niet alles in elke kamer neerleggen. We geven klanten daarin tips en denken met hen mee. Zo kunnen we echt persoonlijk advies geven.’

Informatie
Vonk & Vloer InterieurspecialistenAmsterdamseweg 400 | Telefoon 020 645 09 30 | info@vonkenvloer.nl | www.vonkenvloer.nl


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.