Wethouder Peter Bot ondergaat 3D-scan

AMSTELVEEN - De Amstelveense wethouder sport, Peter Bot (bbA), heeft vanmiddag een 3D-scan ondergaan. Bot onderging de scan bij de opening van de nieuwe lifestyleclub Happy Bodies in het Oude Dorp van Amstelveen.  

Jibbe de Goede, eigenaar van Happy Bodies sprak trots te zijn dat de Amstelveense vestiging, die vandaag en morgen officieel wordt geopend, de eerste club is in Nederland die de 3D-scan gebruikt. Zo'n scan klinkt ingewikkelder dan het is, want Bot was vanmiddag in een minuutje klaar. De scan zorgt ervoor dat alle apparaten automatisch worden ingesteld op de betreffende persoon, waardoor zeer effectief getraind kan worden.

Happy Bodies gebruikt de Milon Cirkel-methodiek, waarbij 35 minuten per 5 dagen sporten meer dan genoeg is om af te vallen en gezonder te worden.

Op de foto('s)
Foto boven: Jibbe de Goede (l) laat Peter Bot (r) een 3D-scan ondergaan bij de opening van Happy Bodies. Foto's onder: Peter Bot aan de krachttraining.

Happy Bodies Peter Bot3Happy Bodies Peter Bot Foto AMSTELVEENZ


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.