Zakelijk 11 jul. 2024 09:44

KinderRijk bestaat 55 jaar

Amstelveen - Eind jaren zestig besloot een groep ouders KinderRijk op te zetten, zodat zij hun werk en gezinsleven goed konden combineren. Nu, 55 jaar later, is KinderRijk uitgegroeid tot een professionele kinderopvangorganisatie met 40 locaties in Amstelveen en Amsterdam. Ze bieden dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan zo’n 3500 kinderen en zijn daarmee de grootste aanbieder in Amstelveen. Elke dag zetten zij zich in om kinderen plezier te laten beleven en hen de best mogelijke start van hun leven te geven.

Zakelijk 10 jul. 2024 13:00

Vinesse: copiloot van je geldzaken

Amstelveen - Amstelvener Vincent van Nes (31) is financieel adviseur voor ondernemers. Hij heeft de gave om complexe financiële en fiscale vragen zo eenvoudig uit te leggen dat iedereen ze begrijpt. Het heeft inmiddels geresulteerd in zijn financiële advieskantoor ‘Vinesse’, waarmee hij van waarde is voor met name ondernemers die Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) zijn en een eigen holding hebben.

Zakelijk 8 jul. 2024 09:50

Brockhoff Makelaars 2.0 klaar voor de toekomst: verhuizing woonwinkel naar Van der Hooplaan

Amstelveen - Al meer dan 50 jaar is Brockhoff Makelaars gevestigd in Amstelveen. Sinds 2020 waren zij gehuisvest in het iconische pand aan de Keizer Karelweg, tegenover Stadshart en direct liggend langs de A9. Een toplocatie voor alle voorgaande jaren, maar voor de toekomst zocht het makelaarskantoor iets nieuws. Na een maandenlange verbouwing is Brockhoff Makelaars verhuisd naar de Van der Hooplaan 153. Een woonwinkel waar je gemakkelijk naar binnen kunt stappen voor een persoonlijke kennismaking, waar je al je vragen kunt stellen en ook terecht kunt voor een hypotheekgesprek. Met deze verhuizing is Brockhoff Makelaars 2.0 klaar voor de toekomst.

Zakelijk 13 mei 2024 09:00

Gerard Keune Meubelen: 'jouw woonwens bij ons in vervulling'

Amstelveen/Uithoorn - Al 58 jaar vind je aan de Schans in Uithoorn het familiebedrijf Gerard Keune Meubelen. Wat in 1966 begon als antiekwinkel, is uitgegroeid tot een meubelzaak waar je terecht kunt voor meubelen op maat. Of het nu gaat om een televisiekast, stoelen, grote boekenkast, bank of een nieuwe vloer: Gerard Keune Meubelen brengt jouw woonwens in vervulling.

Zakelijk 6 mei 2024 09:53

Familiebedrijf Philippo Keukens: kleinzoon Damiën neemt het stokje over

Amstelveen / Aalsmeer - Bij het familiebedrijf Philippo Keukens aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer kun je terecht voor binnenkeukens, buitenkeukens, bijkeukens, projectkeukens of op maat gemaakte kledingkasten, dressoirs en bureaus. Of het nu gaat om een zelf samengestelde keuken of vervanging van een oven; al 53 jaar staat de familie Philippo klaar voor passend advies en uitstekende service.

Zakelijk 24 apr. 2024 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Zakelijk 10 apr. 2024 14:00

Shift Up BMW & MINI: strik erom en klaar

Amstelveen - Shift Up heeft als BMW en MINI occasiondealer in rap tempo furore gemaakt in Amstelveen en omstreken. Voor steeds meer liefhebbers van de twee gerenommeerde automerken is Shift Up, gevestigd op bedrijventerrein De Loeten in Amstelveen Zuid, een gewild adres. 

Zakelijk 10 apr. 2024 09:00

Infinity Cleaning: frisse wind in de schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun geprezen schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche.

Zakelijk 9 apr. 2024 14:00

Autobedrijf Koolhaas: ouderwetse vakservice tegen schappelijke prijzen

Amstelveen - Het Amstelveense Autobedrijf Koolhaas bestaat deze zomer 12,5 jaar. Het universele autobedrijf dat circa twee jaar geleden verhuisde van bedrijventerrein Legmeer naar een ruime, prachtig verzorgde locatie op het nieuwe bedrijventerrein De Loeten (De Loetenweg 12-D) verzorgt onderhoud, reparatie en schadeherstel aan alle merken personen- en bestelauto’s. Het is niet alleen daarom een geliefd adres. Bij Koolhaas krijgt iedere klant ouderwetse en snelle topservice, of je nu voor een reparatie, een APK-keuring, een servicebeurt of bijvoorbeeld een bandenwissel komt.

Advertorial Zakelijk 14 mrt. 2024 12:39

Makelaar René ten Cate met pensioen: 40 jaar werkzaam bij Brockhoff Makelaars

Amstelveen - Brockhoff Makelaars is niet meer weg te denken uit Amstelveen en staat al vijftig jaar klaar voor kopers en verkopers voor een optimaal aan- of verkoopresultaat. René ten Cate werkt sinds 1984 voor het makelaarskantoor en bereikt volgende maand de leeftijd van 67 jaar. Hij is zijn zaken aan het afronden, om in april na 40 jaar met pensioen te gaan.

Zakelijk 23 jan. 2024 14:00

Van Leeuwen Elektra BV: 'het is veel meer dan draden trekken'

Amstelveen/Aalsmeer - Op het bedrijventerrein Schinkeldijkje in Aalsmeer vind je sinds 2018 Van Leeuwen Elektra B.V., een bedrijf dat elektrotechnische werkzaamheden verricht in de breedste zin van het woord. Met een kundig team van zeven man staat Van Leeuwen klaar voor Vereniging van Eigenaren (VVE) van appartementencomplexen, particulieren, bedrijven en de detailhandel.

Zakelijk 22 jan. 2024 14:00

Lois van De Kapper vertrekt naar Colombia om haarlooks te creëren bij straatkinderen

Amstelveen - ROC-studenten van de opleiding Sport en Bewegen van het MBO College Zuid (Europaboulevard, Amsterdam) gaan elk jaar voor twee weken naar Colombia om daar door middel van sport en spel een lach op het gezicht van straatkinderen te toveren. Dit jaar wilden ze het iets anders invullen. Docent William Schmidt, die deze reis elk jaar organiseert, besloot dit jaar niet alleen sportstudenten mee te nemen, maar ook een leerling van de kappersopleiding. De keuze is gevallen op de 18-jarige Lois Baars, derdejaars examenkandidaat van de kappersopleiding én medewerker bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen.

Advertorial Zakelijk 8 jan. 2024 09:09

UPLIFT high-end privé studio: fysiek en mentaal fit en weerbaar

Amstelveen - Aan de Amsterdamseweg zit UPLIFT, een high-end personal training studio, gerund door de ‘Ralfen’: Ralf en Ralph. De luxe privé studio is vorig jaar helemaal verbouwd en inmiddels kent het bedrijf een team van zeven professionele trainers. Dit is niet zomaar een trainingsstudio. Hier kun je terecht voor echt maatwerk en professionele coaching die veel verder gaat dan alleen het sporten zelf.

Zakelijk 28 dec. 2023 09:31

Van profvoetballer in Marokko naar pedagogisch medewerker in Nederland

Amstelveen - Toen Mohammed in 2019 voor de liefde naar Nederland kwam, was het even zoeken naar een baan die hij leuk vond. De omgang met zijn broertje, neefjes en nichtjes maakte veel duidelijk voor hem. En dus is hij samen met zijn vrouw op zoek gegaan naar een baan in de kinderopvang. Mohammed werkt bij de buitenschoolse opvang (BSO) van KinderRijk in Amstelveen én rondt in 2023 zijn BBL-traject af. Hij is de favoriete meester van velen.

Zakelijk 14 dec. 2023 13:47

50 jaar Meijers: feest bij het familiebedrijf

Amstelveen - Het verhaal van Meijers: Jaap en Tineke leerden elkaar kennen en traden in 1971 in het huwelijksbootje. Zij kregen twee dochters. Leslie is getrouwd met Daniël de Swaan en samen kregen zij drie kinderen. Fabienne is getrouwd met Michel Schaft, die ook actief is in de verzekeringsindustrie.

Zakelijk 3 dec. 2023 12:06

Revolutie op Wielen: Ontdek de Nieuwe C-HR op 9 december bij Toyota Van Ekris Mijdrecht!

Amstelveen / Mijdrecht - Wij nodigen u graag uit op 9 december voor een bijzondere gelegenheid. Kom langs bij Toyota van Ekris in Mijdrecht en ontdek de volledig nieuwe Toyota C-HR, een toonbeeld van innovatie en stijl. Met zijn futuristische design, efficiënte hybride motoropties, en een luxueus, technologisch geavanceerd interieur, zet de nieuwe C-HR een nieuwe standaard in zijn klasse.

Zakelijk 10 nov. 2023 13:50

Topsurf Vinkeveen: dé specialist op het gebied van wintersport

Amstelveen / Vinkeveen - Topsurf is al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van wintersport in de regio. Met een volledig nieuwe collectie is de winkel aan de Vinkeveense Plassen klaar voor een prachtig wintersportseizoen. Eigenaren Peter en Eva hebben een grote liefde voor wintersporten en hebben jarenlange ervaring om iedereen van gepast advies te voorzien. Ook het personeel wordt opgeleid om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zakelijk 10 nov. 2023 09:00

Kapsalon Blond Amstelveen: persoonlijke service in huiskamersfeer

Amstelveen - Kapsalon Blond Amstelveen opende in 2017 de deuren aan de Lindenlaan in Keizer Karelpark-west, naast supermarkt Coop. Inmiddels heeft de kapsalon na zes jaar flink naam gemaakt en zijn ze niet meer weg te denken uit Amstelveen. Kapster Claudia heeft met haar team service in combinatie met goed advies centraal staan. ‘Veel kappers kunnen goed knippen. Wat niet iedereen kan, is laten zien wat bij de klant zijn uitstraling of persoonlijkheid past. Dit is wat ons team wel kan.’