Dag van de Duurzaamheid Amstelveen


Dag van de Duurzaamheid Amstelveen Foto: Pixabay.com

Op 10 oktober 2019 organiseren duurzaamheidpartners, bedrijven, inwoners en de gemeente weer de Dag van de Duurzaamheid. Tijdens een afwisselend en verrassend programma in de Schouwburg Amstelveen krijgen inwoners en bedrijven informatie over wat zij kunnen doen aan duurzaamheid.

Duurzaamheidsmarkt 17.00-20.15 uur
In de foyer van de Schouwburg vindt vanaf 17.00 uur een grote Duurzaamheidsmarkt plaats, waar o.a. leveranciers van zonnepanelen, groene daken en andere innovatieve/duurzame producten het publiek informeren over verduurzamen. Ook zullen specialisten van de gemeente Amstelveen informatie geven over subsidiemogelijkheden. Kom ook duurzame producten proeven.

Themasessie Duurzaamheid en aardgasvrij 19.00-19.45 uur
Het Regionaal Energieloket verzorgt de themasessie ‘Duurzaamheid en aardgasvrij’ met informatie over wat je nu zelf al kunt doen aan jouw woning.

Theatershow door Futurist Richard van Hooijdonk 20.15-22.00 uur
Hoogtepunt van de dag vindt plaats om 20.15 uur: een wervelende theatershow van trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk, waarin hij ons meeneemt in de innovatieve en duurzame wereld van morgen. Meindert Schut van BNR Nieuwsradio zal na de show een panelgesprek leiden met o.a. Wethouder Duurzaamheid Floor Gordon.

Locatie


Schouwburg Amstelveen

Stadsplein 100, Amstelveen

Organisatie


Gemeente Amstelveen

Raadhuis

Laan Nieuwer-Amstel 1, Amstelveen