Verkeer & Vervoer gisteren 19:23

Verkeersdrukte rond scholen Sportlaan: Amstelveen overweegt aanpassing schooltijden

Amstelveen - De verkeersveiligheid bij de grote scholen in de omgeving van de Sportlaan is dermate in het geding dat gemeente Amstelveen in overleg is met het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College (HWC) en de International School of Amsterdam over aangepaste starttijden van de scholen.

112 gisteren 16:20

Tesla in de sandwich bij kettingbotsing

Amstelveen - Aan de Schipholdijk (N232) heeft donderdagmiddag een botsing plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen. Een vrachtwagen botste achter op een personenauto (Tesla), die vervolgens weer achter op een bestelbusje botste. 

Politiek gisteren 13:38

SP Amstelveen overhandigt nieuw zwartboek aan wethouder

Amstelveen - De SP Amstelveen heeft de afgelopen periode klachten over de behandeling en bejegening van kwetsbare inwoners zoals minima en statushouders verzameld in een zogenoemd zwartboek. Het zwartboek is gepresenteerd aan de gemeenteraad en overhandigd aan wethouder Marijn van Ballegooijen (PvdA).

Kunst & Cultuur gisteren 11:11

Mexicaanse Onafhankelijkheidsdag gevierd in Cobra Museum

Amstelveen - Hoog bezoek in het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. In het kader van de viering van de Nationale Onafhankelijkheidsdag had de Mexicaanse ambassadeur José Antonio Zabalgoitia het corps diplomatique en afgevaardigden van de regering en grote bedrijven uitgenodigd voor een receptie in het museum tijdens de expositie Frida Kahlo & Diego Rivera.

Onderwijs & Educatie 15 sep. 2021 18:00

JobZ: Amity International School zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Amity International School aan de Amsterdamseweg 204 in Amstelveen. 

Winkels 15 sep. 2021 11:25

Online supermarkt Picnic van start in Amstelveen

Amstelveen - De populaire online supermarkt Picnic gaat ook bezorgen in Amstelveen. Amstelveners kunnen zich vanaf vandaag met de Picnic-app op hun mobiele telefoon registreren en zich zo verzekeren van een plek op de wachtlijst.

Algemeen 15 sep. 2021 08:22

Veel mis bij politiecontrole langs Beneluxbaan Amstelveen

Amstelveen - Het verkeersteam (VHT) van de politie Amsterdam heeft dinsdagavond tijdens een controle in de omgeving van de Beneluxbaan in Amstelveen flink wat bekeuringen uitgeschreven en een persoon aangehouden die onder invloed was van cocaïne.

Politiek 13 sep. 2021 10:53

Zorgen om illegale lozingen gevaarlijke afvalstoffen door (klus-)bedrijven

Amstelveen - De politieke partij Lijst Höcker wil meer weten over het aantal mileudelicten dat in Amstelveen gepleegd wordt door (klus-)bedrijven. De fractie stelt uit 'meerdere bronnen' te hebben vernomen dat diverse bedrijven het niet zo nauw nemen met de milieuregels.

Zakelijk 13 sep. 2021 10:30

Een zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl

Amstelveen - Een leaseauto waarin je iedere ochtend stapt om naar je werk te gaan of een bedrijfsauto die afwisselend door alle medewerkers wordt gebruikt, het is belangrijk dat je zakelijke auto goed verzekerd is. Ongevallen die onverhoopt je bedrijfsauto beschadigen en door externe partijen veroorzaakt worden, brengen veel kosten met zich mee. Die wil je niet uit eigen portemonnee vergoeden. Laat een zakelijke autoverzekering afsluiten via Diks.nl, zodat je niet bij je baas hoeft aan te kloppen voor een schadevergoeding na een ongeval met de leaseauto.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 12 sep. 2021 21:12

Gordon: 'Bosorganisatie dient zich ook in hondenliefhebber te verplaatsen'

Amstelveen – Wethouder Floor Gordon (D66) noemt de zware kritiek die vanuit de Amstelveense politiek wordt geuit op het door gemeente Amsterdam ingezette participatieproces rond het hondenbeleid in het bos een signaal dat niet genegeerd kan worden.