Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

Sport gisteren 10:00

Nieuwe manager zwembad: Menno Valk staat in de startblokken

Amstelveen - Kortere wachtlijsten voor de zwemles, meer aqua activiteiten, nieuwbouwplannen. De nieuwe manager van zwembad De Meerkamp, Menno Valk, staat te popelen om het avontuur aan te gaan. De gedreven manager heeft zijn sporen verdiend in de wereld van zwembaden exploitatie. Maar ook in het water is de Almeerder ervaren en heeft jarenlang op hoog niveau waterpolo gedaan. Kortom, hoogste tijd voor een kennismaking.

Horeca 18 jun. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 18 jun. 2021 09:35

Speelplaats vernield: bomen geschild en planten kapotgetrokken

Amstelveen – Onverlaten hebben deze week een speelplaats aan de Karel Doormanweg vernield. Nieuw aangeplante jonge bomen zijn ten dode opgeschreven omdat ze werden ontdaan van hun bast, vaste planten werden uit de grond getrokken en kunstgras beschadigd.  

Zakelijk 17 jun. 2021 10:46

Perfect Health: weet wat je nodig hebt [Lezersactie]

Amstelveen - Gezond oud worden willen we allemaal. Maar hoe gezond ben je eigenlijk? En wat heb je exact nodig om hieraan bij te dragen? Mischa Kremer richtte Perfect Health op voor mensen die bewust willen werken aan hun gezondheid. ‘Dankzij de Premium Health Check krijg je op wetenschappelijk niveau inzicht hoe je met leefstijl, voeding en voedingssupplementen aan de slag kunt gaan met je gezondheid. Wij maken moeilijke materie begrijpelijk en geven advies op maat. Zo houd je grip op je gezondheid.’

Horeca 16 jun. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits: Noodle soep van Saigon Càphê

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In aflevering 1: de befaamde noodle soep van Saigon Càphê.

112 16 jun. 2021 14:25

Automobiliste rijdt pui van boksschool aan diggelen

Amstelveen - Een automobiliste heeft woensdagmiddag flinke schade veroorzaakt aan een pui van een sport- annex boksschool aan de Eleanor Rooseveltlaan in de wijk Kostverloren in Amstelveen.

Zakelijk 16 jun. 2021 11:34

Genieten van Hollandse Nieuwe bij visspecialist Henry Schilder

Amstelveen - De Hollandse Nieuwe is er weer. Dat betekent traditiegetrouw dat veel Amstelveense haringliefhebbers vandaag een bezoekje brengen aan hun favoriete viswinkel. Bij visspecialist Henry Schilder aan de Van der Hooplaan vindt de Hollandse Nieuwe in ieder geval gretig aftrek en wordt de nieuwe vangst goed ontvangen.

112 16 jun. 2021 08:14

41 snor/bromfietsers op de bon bij controles in Amstelveen

Amstelveen - Te hard rijden, rijden zonder rijbewijs, rijden zonder helm, technische gebreken, het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden en het negeren van een stopteken: er bleek van alles mis tijdens een grote brom- en snorfietscontrole in Amstelveen gisterenmiddag. -

112 15 jun. 2021 19:46

Wielrenners gewond bij botsing op Amsteldijk

Amstelveen - Twee wielrenners zijn dinsdagavond gewond geraakt bij een botsing op de Amsteldijk Noord (Bankraspad) in Amstelveen, ter hoogte van de brug tussen Ouderkerk en Amstelveen.

112 15 jun. 2021 18:53

Scooter en auto betrokken bij ongeval in Westwijk

Amstelveen - In Westwijk heeft dinsdag aan het begin van de avond een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist kwam aan de Burgemeester Wiegelweg in aanrijding met een scooterrijder.

Algemeen 15 jun. 2021 13:12

Amstelveense (103) schittert in boek ‘Nieuwe Eeuwelingen’

Amstelveen - De Amstelveense Rebekka van de Werf-Polak (103) heeft afgelopen vrijdag, samen met haar 83-jarige dochter Gerda Verdooner,  het boek ‘Nieuwe eeuwelingen’ van schrijfster Steffie van den Oord in ontvangst genomen bij boekhandel Bruna Letschert op winkelcentrum Groenhof.