Over Amstelveenz.nl

AmstelveenZ is een Amstelveens media-initiatief, dat in het voorjaar van 2015 werd gelanceerd.

Magazine
Eén van de pijlers van AmstelveenZ is het periodiek magazine, dat zich kenmerkt door een lokale inhoud en een frisse look & feel.  Het magazine belicht wisselend diverse facetten uit de lokale samenleving. In het magazine zijn interviews en achtergronden over (en uit) de lokale samenleving te vinden – en natuurlijk vind je ook diverse rubrieken en highlights. Ook doet AmstelveenZ met regelmaat representatief onderzoek onder Amstelveners over zaken die in de stad spelen.

AmstelveenZ Magazine is bijzonder Amstelveens, maar we sluiten onze ogen zeker niet voor omliggende plaatsen. Het magazine wordt huis-aan-huis verspreid in Amstelveen, Ouderkerk, Nes aan de Amstel en een deel van Aalsmeer (Nieuw-Oosteinde).

Online
AmstelveenZ.nl is hét internetplatform voor Amstelveen. Wij hebben als doel om alles wat er gebeurd is en dat nog gaat gebeuren in Amstelveen op één overzichtelijke website aan te bieden.

AmstelveenZ.nl biedt de Amstelveense agenda, alle locaties met openingstijden, maar ook vacatures en natuurlijk het echte nieuws uit Amstelveen en directe omgeving. Met een Facebookaccount kunnen Amstelveners direct reageren op bijvoorbeeld nieuwsberichten, waardoor Amstelveenz.nl een interactief platform is geworden.

Klik vooral rond op de website, ontdek dingen waarvan je nooit hebt geweten dat Amstelveen ze kon bieden maar boven alles; noem het een dorp of een stad, Amstelveen is meer dan dat Welkom op AmstelveenZ.nl!