Het huidige Hermann Wesselink College. Beeld gemeente Amstelveen

Reünie HWC

Op zaterdag 13 oktober wordt in het schoolgebouw van het Hermann Wesselink College aan de Startbaan de 5-jaarlijkse reünie gehouden.

Deze reünie heeft een bijzonder karakter omdat dit de laatste reünie is in de huidige school. Na zo’n 40 jaar wordt het gebouw gesloopt en zullen de lessen worden gegeven in de nieuwe school die wordt gebouwd naast de oude school.

Een afwisselend reünieprogramma wordt aangeboden. De dag start met een lunch voor medewerkers en oud-medewerkers. Daarna kunnen er in het middagprogramma diverse lesjes worden gevolgd. Ook is er een afscheidstoer door het gebouw. Na het middagprogramma is er een borrel waarbij ook catering aanwezig is. Docenten zorgen voor live muziek. Vanaf 20.30 wordt het podium overgenomen door oud-leerlingenbands. De avond eindigt om 22.00 uur.

De toegangskaarten voor de reünie kunnen via de website van school worden besteld. Ook op de dag zelf zijn toegangskaarten te koop aan de deur.


Meer agendapunten

29 mei 2020 om 16:00 – 18:00 P60
Naeckt Proeven in P60

Ook tijdens de sluiting door de maatregelen rondom Covid-19 blijft poppodium P60 verschillende activiteiten organiseren voor Amstelveen en omgeving.