Workshop 'Experimaterie'


Workshop 'Experimaterie' Foto: CoBrA Museum

In de kunstzinnige workshop Experimaterie mogen deelnemers (6-12 jaar) gehuld in labjassen als alchemisten scheikundige proeven doen met materie. Kunstenaar Navid Nuur laat in het Cobra Museum een aantal materiële experimenten zien waarbij hij zelfs de uitwerpselen van dinosaurussen en palmboom as gebruikte. Dit gebeurt speels en onderzoekend het we geven alle ruimte aan het toeval. Het proces is daarom net zo belangrijk als de uitkomst.

De hele zomervakantie organiseert het Cobra Museum zomerworkshops voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De workshops worden gehouden in het Atelier CoBrA en bieden steeds plek aan maximaal 15 kinderen.

De workshops zijn gebaseerd op de tentoonstelling Radicale Sociale Animale Talen. Ouders kunnen terwijl de kinderen creatief bezig zijn met de twee uur durende workshop de tentoonstellingen en/of het Museumcafé bezoeken. De zomerworkshops zijn tot stand gekomen dankzij de steun van Rabobank Amstel en Vecht.

Geef je op via deze link (klik hier). De kosten voor deze workshop bedragen 12 euro, exclusief entree voor het museum. Rabobank-pashouders hoeven geen entreegeld te betalen.

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.