Auto's van toen

Fototentoonstelling ‘Auto’s van Toen’ druk bezocht

Amstelveen - De fototentoonstelling “Auto’s van Toen” in bezoekerscentrum Amstelveen InZicht is een succes. Maar liefst 650 bezoekers hebben de unieke fotocollectie van klassieke auto’s in Amstelveen al bekeken. De expositie is tot en met vrijdag 12 april te bewonderen in het bezoekerscentrum aan het Stadsplein.

Prijsvraag

Om te vieren dat het animo voor de tentoonstelling zo groot is, heeft Amstelveen InZicht een speciale prijsvraag bedacht. Raad hoeveel auto’s er op de foto staan in het bezoekerscentrum en win! Onder de deelnemers die het juiste aantal raden, verloot Amstelveen InZicht een mooie prijs: vier kaartjes voor het Louwman Museum waar de oudste privécollectie automobielen ter wereld te bewonderen is.

Klassiekers op de A9 en het Stadshart

De tentoonstelling laat foto’s en videobeelden uit het gemeentearchief zien van oude voertuigen die vroeger bij het Stadshart en op de Rijksweg A9 reden. Denk aan een foto genomen rond 1963, waar auto’s langs de Meanderflats bij het Stadshart reden die toen nog in aanbouw waren. 

Bezoek Amstelveen InZicht

In het bezoekerscentrum Amstelveen InZicht kunnen bewoners informatie vinden en vragen stellen over de werkzaamheden aan de A9 en de vernieuwing van het Stadshart. Het bezoekerscentrum is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en de eerste zaterdag van de maand, van 12.00 tot 17.00 uur. Het centrum is gevestigd boven de bibliotheek aan Stadsplein 103 (ingang boekhandel Venstra).


Meer nieuws

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen 26 apr. 2024 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.