AmstelveenZ

Kinderfiets inleveren voor goed doel

AMSTELVEEN – Heb je nog een (oude) kinderfiets in de schuur staan? Van Rietschoten Tweewielers doet mee aan het ANWB Kinderfietsenplan. En doneren veilige fietsen aan kinderen vanaf 10 jaar die onder de armoede grens leven.

Kinderfiets
Zo’n 60.000 kinderen in Nederland leven onder de armoedegrens. Voor gezinnen die nauwelijks kunnen rondkomen, is de aanschaf van een fiets een dure, vaak onmogelijke uitgave. De ANWB helpt deze kinderen aan een fiets en in Amstelveen kun je vanaf nu bij Van Rietschoten Tweewielers (Keizer Karelplein 12) je fiets inleveren en een kind blij maken. Voorwaarde is dat de fiets nog in goede staat en veilig is.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.