Nieuw in Amstelveen: Karaoke Party Room!

AMSTELVEEN - Amstelveen is een professionele karaoke-gelegenheid rijker. Deze maand heeft Jumpers Indoor aan Langs de Werf in Amstelveen Zuid een originele Karaoke Party Room geopend, waar Amstelveners vocaal volledig los kunnen gaan.

De nieuwe Karaoke Party Room biedt de top 500 meest aangevraagde karaokenummers via een hypermoderne muziekinstallatie in een heerlijke ambiance, inclusief podium. Verzekerd van een origineel feestje ben je in ieder geval.

Origineel feestje
De karaokeroom is geschikt voor maximaal 45 personen en is ook geschikt voor kinderfeestjes. Meer informatie klik hier.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.