Heeft 'Thai From Sky' Neerlands slechtste slogan van 2016?

AMSTELVEEN  - Het Thaise restaurant 'Thai From Sky' op het Kostverlorenhof in Amstelveen is samen met 10 andere Nederlandse bedrijven in de race voor 'Neerlands Slechtste Slogan van 2016.' Thai From Sky maakt aanspraak met de slogan 'Food to Thai for!'

Stemmen op de slechtste slogan van 2016 kan nog tot en met maandag 12 december 12.00 uur via de website Neerlands Slechtste Slogan. Thai From Sky, waar je overigens uitstekend Thais kan eten, heeft enkele geduchte mededingers naar de titel slechste slogan van 2016.

Zit je haircut
Zo staat een Utrechtse hairsalon op de nominatie met de slogan 'Zit je haircut', doet een Nijmeegse patisserie mee met 'Wij spelen open taart' en een lingeriewinkel uit Epe bedacht 'Tiet voor een goede BH'.

Kijk voor meer nominaties (en breng je stem uit) op de website Neerlands Slechtste Slogan 2016.

 

[caption id="attachment_11775" align="alignleft" width="333"]food-to-thai-for De slogan van 'Thai From Sky' staat prominent op het bord boven het restaurant aan het Kostverlorenhof[/caption]


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:00

Amstelveen op zoek naar nieuwe kinderburgemeester: wie volgt Milanka op?

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester  én naar nieuwe leden voor de Kinderraad voor het schooljaar 2024/2025. De huidige kinderburgemeester Milanka bracht daarom afgelopen week samen met wethouder Frank Berkhout een bezoek aan de groepen 6, 7 en 8 van basisschool De Linde. 

Algemeen vandaag 10:47

Ook deze zomer buitenbios op diverse plekken in Amstelveen

Amstelveen - Nog voor de zomervakantie trekt Cinema Amstelveen weer de gemeente in met een buitenbios. Eind juni staat de buitenbios in de wijk Keizer Karelpark en begin juli in de wijk Groenelaan. In september volgen ook nog twee buitenbios-weekenden.

Politiek vandaag 10:31

GvA: ‘Bredere bestemming voor houten gebouwen in park De Braak’

Amstelveen - De lokale politieke partij Goed voor Amstelveen ziet graag dat één van de twee houten gebouwen, waar onder andere Stichting De Uiterton bootjes restaureert en stichting Fietsmaatjes onderdak heeft, uitgebreid wordt met een maatschappelijke functie.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:03

A9-werkzaamheden aan Schipholbrug afgerond, snelweg weer open

Amstelveen -  Het inhijsen van het nieuwe brugdek van de Schipholbrug op de A9 is afgelopen weekend uitgelopen, maar inmiddels afgerond. Rijksweg A9 is op het traject Badhoevedorp-Holendrecht  sinds maandagochtend rond 09.30 uur weer in beide richtngen open.

Algemeen vandaag 09:07

Ook voor buitenkeukens ben je bij Philippo Keukens aan het juiste adres

Amstelveen / Aalsmeer - Philippo Keukens aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer is al jaren dé plek als het gaat om binnenkeukens. Maar wist je dat ze sinds vorig jaar ook buitenkeukens verkopen? Met ruim 50 jaar ervaring weet de familie Philippo Keukens precies wat jij zoekt en kun je samen met hen de buitenkeuken van je dromen samenstellen. Zo kun je jouw buitenleven een luxe uitstraling geven en ook buiten culinair genieten.