Heeft 'Thai From Sky' Neerlands slechtste slogan van 2016?

AMSTELVEEN  - Het Thaise restaurant 'Thai From Sky' op het Kostverlorenhof in Amstelveen is samen met 10 andere Nederlandse bedrijven in de race voor 'Neerlands Slechtste Slogan van 2016.' Thai From Sky maakt aanspraak met de slogan 'Food to Thai for!'

Stemmen op de slechtste slogan van 2016 kan nog tot en met maandag 12 december 12.00 uur via de website Neerlands Slechtste Slogan. Thai From Sky, waar je overigens uitstekend Thais kan eten, heeft enkele geduchte mededingers naar de titel slechste slogan van 2016.

Zit je haircut
Zo staat een Utrechtse hairsalon op de nominatie met de slogan 'Zit je haircut', doet een Nijmeegse patisserie mee met 'Wij spelen open taart' en een lingeriewinkel uit Epe bedacht 'Tiet voor een goede BH'.

Kijk voor meer nominaties (en breng je stem uit) op de website Neerlands Slechtste Slogan 2016.

 

[caption id="attachment_11775" align="alignleft" width="333"]food-to-thai-for De slogan van 'Thai From Sky' staat prominent op het bord boven het restaurant aan het Kostverlorenhof[/caption]


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:33

Onderzoek naar criminele groepering uit Amstelveen leidt tot 5 aanhoudingen

Amstelveen - Na een maandenlang onderzoek naar een criminele groepering uit Amstelveen zijn begin deze week vier mannen aangehouden in woningen in Amstelveen en Uithoorn. Een vijfde verdachte werd aangehouden in Spanje. De Amstelveense groepering wordt verdacht van het verplaatsen van grote hoeveelheden cash geld en de handel in verdovende middelen.

Algemeen vandaag 13:03

Welke autoverzekering past bij mij?

Amstelveen - Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht nemen veel mensen hun verzekeringen onder de loep. Zo ook de autoverzekering. Maar als je op zoek bent naar een autoverzekering, dan kan het je soms duizelen voor de ogen. Er zijn verschillende verzekeringen beschikbaar om jouw auto zo optimaal mogelijk te verzekeren. 

Algemeen vandaag 10:34

Voetbalclub RODA'23 start inzameling voor kinderoncologie tijdens Missie 538

Amstelveen - Voetbalclub RODA’23 doet mee aan de inzamelingsactie van Radio 538 voor het Prinses Máxima Centrum voor de afdeling kinderoncologie.  De opbrengst van ‘Missie 538’, zoals Radio 538 de actie genoemd heeft, is bestemd voor een nieuwe behandeling voor kinderen met kanker.

Advertorial Zakelijk vandaag 09:31

Werken bij Meijers: ‘ik denk niet dat een andere werkgever mij nu meer zou kunnen bieden’

Amstelveen - Anouk Waarle is Senior WIA Specialist en werkt sinds 2018 bij Meijers. Zij adviseert relaties over preventie, verzuim en arbeidsongeschiktheid en de focus ligt daarbij op de duurzame inzetbaarheid van de werknemers en risicobeheersing voor de werkgevers. Ze komt uit de Achterhoek maar is alweer een paar jaar woonachtig in Amstelveen. Haar favoriete plek? Het Amsterdamse Bos voor een fijne wandeling met het gezin.

Verkeer & Vervoer vandaag 09:21

Doortrekken weg naar De Scheg: 'Geen weg in onze achtertuin’

Amstelveen - Dinsdag 29 november spraken wethouders Floor Gordon en Herbert Raat met een aantal bezorgde inwoners van Westwijk over het doortrekken van de Hammarskjöldsingel van Westwijk-Zuid naar de nieuwe woonwijk De Scheg. Eerder boden zij de petitie ‘Geen weg in onze achtertuin’ aan wethouder Gordon aan.