Dans- en Partycentrum Mittelmeijer: voel je vrij en dans je fit!

AMSTELVEEN - Het fameuze Amstelveense Dans- en Partycentrum Mittelmeijer aan de Acacialaan staat weer vol enthousiasme klaar voor een bruisend nieuw seizoen. Opnieuw bieden Ger en Alice Mittelmeijer een zeer gevarieerd en verrassend programma voor alle leeftijden.

Wat een vriendelijkheid en wat een heerlijk ongedwongen sfeer: Dansschool Mittelmeijer weet al jaren de harten van Amstelveense dansliefhebbers te stelen. Generaties plaatsgenoten zwierden er al over de dansvloer; en Ger en Alice weten niet van ophouden.

One-of-a-kind
Mittelmeijer (sinds 1935) is inmiddels een one-of-a-kind dansschool. Nergens in de regio wordt zoveel ruimte geboden aan dans, op zo’n voortreffelijke ingerichte en vrije locatie. De grote danszaal en de indrukwekkende licht- en geluidinstallatie maken Mittelmeijer ook tot een fantastische partylocatie, die voordelig is te huren.

Aardig feestje
‘We hebben ook een beamer, flatscreens, een rookmachine en de ruimte is volledig uitgerust met airco,’ zegt Ger Mittelmeijer. ‘De grote bar hebben we voor dit seizoen voorzien van nieuwe led-verlichting, in kleur en sterkte te regelen. Je kan hier een aardig feestje geven,’ lacht hij.

In het fraaie schouwtoneel van Mittelmeijer staat het professionele team van gediplomeerde instructeurs in ieder geval weer klaar voor tal van nieuwe danscursussen: van latin & ballroom tot salsa, streetdance en modern/jazz, maar ook Zumba Fitness en Bokwa Fitness zitten in het pakket. En belangrijk: alle leeftijden (zelfs kidsswing) kunnen er terecht.

Wil jij je op een heerlijk vrije manier lekker fit dansen? Schrijf je dan nu in via de website van Mittelmeijer!

Informatie
Dans- en partycentrum Mittelmeijer | Acacialaan 20-22 (vrij parkeren) | Telefoon 020 641 95 38 | info@mittelmeijer.nl | www.mittelmeijer.nl


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 20:00

Buitensporten enorm in opmars

Amstelveen - Heleen van Ketwich Verschuur heeft als directeur van AmstelveenSport, de organisatie die zich op meerdere vlakken inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen, de afgelopen maanden voor nieuwe uitdagingen gestaan. Door de corona-crisis kwamen binnen no-time sportverenigingen, sportaccommodaties en scholen stil te liggen.

Amstelveen van voorheen gisteren 19:50

Amstelveen van voorheen (202)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 202 een foto van de Dorpsstraat in het Oude Dorp zoals deze er vroeger uitzag.

Politiek gisteren 11:55

Actief voor Amstelveen: Burgerparticipatie moet op de schop

Amstelveen - Na grote onvrede bij veel omwonenden rond de startnotitie Alleman Kwartier, het beeldkwaliteitsplan Oude Dorp en verkeerswijzigingen in Bovenkerk, is de lokale politiek partij Actief voor Amstelveen (AVA) helemaal klaar met het huidige participatiebeleid van de gemeente Amstelveen. De partij komt met een initiatiefvoorstel.

Politiek gisteren 11:39

BbA: 'Planprocessen gemeente niet meer van deze tijd'

Amstelveen - Oppositiepartij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt de huidige planprocessen die gemeente Amstelveen hanteert niet meer van deze tijd. Dat laat de lokale partij weten in een persbericht, nadat afgelopen woensdag in de gemeenteraad vernieuwingsplannen in de wijken Bankras/Kostverloren (Allemanskwartier) en het Oude Dop (herinrichting) ondanks veel tegenstand uit de buurt toch akkoord kregen. 'Bewoners en omwonenden maar ook de raad worden keer op keer geconfronteerd met een ‘in beton gegoten’ startnotitie', stelt bbA.

Wonen gisteren 11:24

Allemansbelang: ‘Participatie wijkbewoners een gotspe’

Amstelveen – De Stichting Allemansbelang noemt het participatietraject waarin wijkbewoners zijn betrokken bij het nieuwbouwplan Allemanskwartier een gotspe. Dat meldt de woordvoerder van de stichting in een persbericht, nadat de gemeenteraad afgelopen woensdag met een minieme meerderheid akkoord ging met de startnotitie.

Advertorial Sport gisteren 10:00

GYM VAN TOEN: Bewegen was nog nooit zo leuk

Amstelveen - Trefbal, apenkooien, touwklimmen. Deze woorden nemen ons mee naar die gymzaal waar je als kind heerlijk kon spelen. ‘Het tovert een glimlach op het gezicht van veel mensen als je over de gymlessen van vroeger begint’, zegt Ewoud van Dulken. Hij is initiatiefnemer van GYM VAN TOEN en heeft als missie om deze jeugdherinneringen landelijk weer tot leven te brengen.