CDA Amstelveen logo

CDA Amstelveen

De gemeente Amstelveen is voor het CDA vooral een gemeenschap. Een gemeenschap met betrokken inwoners die met elkaar samenleven, samenwerken en die samen verder bouwen aan de gemeenschap. In die gemeenschap richten mensen met elkaar hun leven in via familie, buurt, vereniging, geloofs- of andere gemeenschappen.

Waarden en tradities zijn belangrijk voor de samenleving. Veel mensen ervaren hun eigen leven als goed, maar maken zich zorgen over hoe wij met elkaar omgaan. Hoffelijkheid op straat, respect voor elkaar, iets over hebben voor de ander en niet altijd en overal het eigen belang voorop stellen: dat zijn waarden die in goede Nederlandse en Amstelveense tradities al generaties lang worden doorgegeven.

Het CDA koestert de waarden die vastigheid geven en de tradities die onze samenleving bijeen helpen houden. Met elkaar zorgen wij ervoor dat iedere inwoner van Amstelveen zich thuis kan voelen. Met de voorstellen in dit verkiezingsprogramma gaan wij werken aan een gemeenschap waarin iedereen mee kan doen, nu en in de toekomst.

Kijk voor meer informatie op de website van CDA Amstelveen (klik hier)