Keuze voor een beter Amstelveen! — Laan Nieuwer-Amstel

CDA Amstelveen


Contact

Laan Nieuwer-Amstel 1 , 1182 JR, Amstelveen


De gemeente Amstelveen is voor het CDA vooral een gemeenschap. Een gemeenschap met betrokken inwoners die met elkaar samenleven, samenwerken en die samen verder bouwen aan de gemeenschap. In die gemeenschap richten mensen met elkaar hun leven in via familie, buurt, vereniging, geloofs- of andere gemeenschappen.

Waarden en tradities zijn belangrijk voor de samenleving. Veel mensen ervaren hun eigen leven als goed, maar maken zich zorgen over hoe wij met elkaar omgaan. Hoffelijkheid op straat, respect voor elkaar, iets over hebben voor de ander en niet altijd en overal het eigen belang voorop stellen: dat zijn waarden die in goede Nederlandse en Amstelveense tradities al generaties lang worden doorgegeven.

Het CDA koestert de waarden die vastigheid geven en de tradities die onze samenleving bijeen helpen houden. Met elkaar zorgen wij ervoor dat iedere inwoner van Amstelveen zich thuis kan voelen. Met de voorstellen in dit verkiezingsprogramma gaan wij werken aan een gemeenschap waarin iedereen mee kan doen, nu en in de toekomst.

Kijk voor meer informatie op de website van CDA Amstelveen (klik hier)

 


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor CDA Amstelveen:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.