Schaatsvereniging — Doorweg

De Poelster


Contact

Doorweg 21 , 1182 JL, Amstelveen


De Amstelveense schaatsvereniging de Poelster is sinds 1964 actief met schaatsen. De doelstelling van de vereniging is het bevorderen van de schaatssport door het geven van trainingen, het organiseren van wedstrijden en het uitzetten van toertochten.

Bij de Poelster kun je het schaatsen zowel recreatief als in wedstrijdverband beoefenen en dat kan zowel op kunst- als op natuurijs. Vanuit de vereniging worden leden (van 6-80 jaar!) faciliteiten geboden om het schaatsen gedurende het winterseizoen actief te beoefenen, onder meer op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor De Poelster:


Heb zelf ook nog getraind bij de poelster in 1964 . Waren goede trainingen. Wandaaruit naar de dameskernploeg van 1965 en werden getraind door ome piet zwanenburg samen op de jaap edenbaan. Een mooie tijd en de dames kernploeg ziet elkaar iedere jaar nog ,en dan gaan we paar dagen op vakantie. Geweldig toch. Ik zou zeggen , blijven sporten het verrijkt je geest.