Elke dag vanaf tien uur geopend — Dorpsstraat

Du Monde Bar & Kitchen
4.0


Contact

Dorpsstraat 104 , 1182 JH, Amstelveen


Du Monde Bar & Kitchen is een ouderwets gezellig Grand Café tegenover het Gemeentehuis in ’t Oude Dorp van Amstelveen. De perfecte plek om af te spreken, een krantje te lezen, een huisgemaakte appelpunt of cheese cake te eten, verse koffie te drinken of na een poel- of boswandeling een huisgemaakte pannenkoek te eten.

Verder is er voor de lunch natuurlijk een gevarieerde lunchkaart en in de namiddag is er een ouderwets borreluur met hapjes en tapas. De dinerkaart is verrassend met invloeden vanuit de hele wereld, verse daghappen, specials en seizoensgerechten. Ook is er mogelijkheid tot take-away. Na het diner is het uitgaanspubliek welkom. Er zijn thema-avonden en optredens.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Du Monde Bar & Kitchen:


Koningsdag hapje eten als afsluiter. Lekker eten, maar bediening waar je broek van afzakt. 3 gangen menu genomen. Aangekomen bij dessert kwam de serveerster vertellen dat dat niet meer kon want de keuken was al dicht (20:30u). Beetje verbouwereerd..... Maar konden we wel een kop koffie nemen. Maar we moesten wel opschieten want anders werd de koffiemachine ook schoongemaakt. Sorry maar dit is gewoon super onbeschoft! Koningsdag mag geen vrijbrief om gasten zo te behandelen. Heel jammer!!