— Stationsstraat

Fysiotherapie Karel Muns B.V.
10


Contact

Stationsstraat 15-17 , 1182 JM, Amstelveen


Al sinds 1987 een begrip in Amstelveen en omgeving. Karel Muns Fysiotherapie bouwt op ruim 30 jaar ervaring en expertise. Kennis en ervaring is in de opinie van Karel Muns de juiste combinatie voor adequate begeleiding en hulpverlening. Er is veel veranderd de laatste jaren in de gezondheidszorg. Fysiotherapie is meer dan het masseren van spieren, de fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van bewegen en de invloed daarvan op uw gezondheid en levenskwaliteit.

Door uitstekende faciliteiten kan Karel Muns Fysiotherapie de beste zorg bieden en u wordt bovendien direct geholpen. Vroegtijdig ingrijpen is namelijk belangrijk om verergering van de klachten voorkomen. Bel of mail voor een afspraak op 1 van de drie locaties: De Stationsstraat in het Oude Dorp, De Savornin Lohmanlaan in Elsrijk of Amstelhof in Uithoorn: info@karelmuns.nl


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Fysiotherapie Karel Muns B.V.:


Uitstekend behandeld door Sacha Bal. Zij is zeer vakkundig en bovendien
een heel aardig persoon.