Kragtwijk Finest Food logo

Kragtwijk Finest Food

Kragtwijk Finest Food is de culinair specialist die zijn passie voor lekker en gezond eten graag met jou wil delen. Wij gebruiken de beste ingrediënten om verrassende, heerlijk geurende gerechten te maken die er mooi uitzien en voortreffelijk smaken – onze maaltijden zijn echt een feest voor de zintuigen!

Ons bedrijf kenmerkt zich door de persoonlijke manier van werken en wij denken dan ook graag met je mee om de beste oplossing te vinden. Wij beschikken over unieke expertise op het gebied van de koosjere keuken en kunnen moeiteloos inspelen op bijzondere wensen zoals lactosevrije, vegan of dieetmaaltijden. Een intense smaakbeleving op maat creëren, dat is onze kracht!

Alles wat wij leveren, wordt vers bereid in onze eigen keukens en bakkerij – en dat proef je! Maak kennis met ons uitgebreide assortiment ‘finest food’ en laat ons weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Ons topteam staat voor je klaar!

Waar staan wij voor

In deze tijd is er grote aandacht en interesse voor de productie, verwerking en omgang met eten. En terecht! Mensen zijn zich steeds bewuster van de waarde van onze basis brandstof.

Klassiekers met een twist

Kragtwijk Catering volgt de trends en ontwikkelingen op de voet. Nieuwe streekproducten, eerlijk en heerlijk, vegetarische keuken, slowfood, E-nummer vrije producten, lokaal en regionaal zijn allemaal zaken waar wij dagelijks mee bezig zijn. Klassiekers blijven behouden maar krijgen een eigentijdse draai, genieten van je eten dat is helemaal van nu en daar gaan wij dan mee aan de slag. Iedere dag iets bijzonders doen soms met hele simpele, kwalitatieve ingrediënten, dat is de truc.

Lokaal & puur

Lokaal, puur, groen en biologisch zijn in. Maar zijn zeker geen trend, want die gaan weer voorbij. Kragtwijk Catering gelooft dat dit blijft omdat iedereen er steeds meer van doordrongen raakt. Het besef groeit dat je bent wat je eet. We zijn verantwoordelijk voor de wereld waar we in leven, het is de onze plicht om een schone wereld achter te laten voor de volgende generaties.

Kragtwijk Catering kookt nog echt in eigen keuken. Daardoor is het niet afhankelijk van wat grote producenten en/of groothandels willen verkopen. Het zijn de leveranciers die ons informeren over de seizoenen, aanbod op de markt en innovaties zodat we de gasten goed kunnen adviseren.

Klantgerichte oplossingen

Kragtwijk Catering heeft, zoals van een familiebedrijf mag worden verwacht, een platte organisatie. Deze structuur stimuleert de betrokkenheid van de werknemers en bevorderd de snelheid waarmee klantgerichte oplossingen kunnen worden doorgevoerd. Vanuit de hospitality gedachten zoeken we naar een oplossing.