Mitra Amstelveen logo

Mitra Amstelveen

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een speciaalbier, een sublieme wijn, een borrel of een cognac, bij Mitra ben je aan het juiste adres.

Ook kunt u bij ons terecht voor advies. Wij zijn ons ervan bewust dat je vaak met vragen zit die met onze dranken te maken hebben, zoals ‘welke wijn schenk ik bij mijn diner vanavond?’, of ‘kan ik bier drinken bij een heerlijk zoet dessert?’. Bij Mitra zit je goed. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van dranken met alles wat daarbij hoort en zij adviseren u dan ook graag. Dat hoort standaard bij de uitstekende Mitra service.

Ook voor een op maat gemaakt cadeau kom je naar Mitra. Wil je een speciaal etiket voor op een fles? Ook dat is voor ons geen probleem. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, bruiloft of ‘zomaar’ is, jouw Mitra slijter maakt er met professionele materialen een verrassend geschenk van.

Heb je een vraag, een opmerking/klacht, een advies of een suggestie, dan kun je middels verwezen formulier contact met  ons opnemen.

https://www.mitra.nl/