Pannenkoeken, lunch, borrel en (kinder)feestjes — Buitenplein

Stadscafé De Pannenkoek
9.0


Contact

Buitenplein 79 , 1181 ZE, Amstelveen

Voor pannenkoeken, lunchgerechten, borrelhapjes met een lekker glas wijn en (kinder)feestjes bent u bij stadscafé De Pannenkoek aan het juiste adres!

We serveren de heerlijke, klassieke pannenkoeken, met regelmatig een special om u mee te verrassen. Ons paradepaardje is de Familiestapel Pannenkoeken, zoals we die ook van thuis kennen: met een deksel en pannenlap er bovenop. Het is ook mogelijk om coffee-to-go te bestellen bij de coffeebar, met daarbij een pannenkoek-uit-het-vuistje. Een opgevouwen pannenkoek met poedersuiker, stroop of een andere vulling, in een papieren puntzak die u onderweg kunt opeten.

Goed eten en gezelligheid staat bij stadscafé De Pannenkoek hoog in het vaandel, maar wat wij minstens zo belangrijk vinden is de omgang met elkaar. Stadscafé De Pannenkoek staat voor vriendelijkheid en een goede sfeer, wat belangrijk is voor een fijne beleving in ons pannenkoekencafé. Komt u snel een pannenkoek bij ons eten?


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Stadscafé De Pannenkoek:


Leuk ingericht, goede kwaliteit gerechten en op prima locatie. Aanbevolen!