STRAK logo

STRAK

Voor je haar, make-up en wenkbrauwen kun je sinds kort terecht bij Strak op de Amsterdamseweg 120. De originele oude kappersstoel, de open ruimte en vintage meubels geven Strak een authentieke doch stadse look & feel.

Hair

Wij gebruiken zo veel mogelijk ecologische producten. KEVIN.MURPHY is niet alleen ecologisch maar ook cruelty free, hetgeen betekent dat alle producten niet op dieren is getest. Daarnaast is dit Australische merk vrij van parabenen en sulfaten. Ook onze kleuring is van KEVIN.MURPHY en ammonia vrij. Wij als kappers staan graag voor je klaar om samen met jou te kijken welk kapsel het best bij jou staat.

Make Up

Heb je een feestje of een belangrijke afspraak? Je eerste indruk is dan heel belangrijk! Hoe lekker is het dan om je make-up te laten doen en een style advies te krijgen. Het fijne is dat je ook die gave lipstick kunt kopen die de visagist bij jou heeft opgebracht.

Wij gebruiken UNG Cosmetics, een Nederlands merk wat op de hoogte is van de laatste trends en de mode op de voet volgt. UNG Cosmetics let op het productieproces, reduceert het gebruik van grondstoffen en maakt geen gebruik van dierproeven. Naast het juiste kleuradvies geven wij je ook tips voor de perfecte wenkbrauw.

Nails

Manicure, pedicure bij ons kun je voor alles terecht. Acryl of gel nagels maar ook gellak is bij ons mogelijk.

Kijk op onze website voor meer informatie.