Badmintonvereniging — Van der Hooplaan

Van Zijderveld


Contact

Van der Hooplaan 239 , 1185 LN, Amstelveen


Badmintonvereniging Van Zijderveld heeft een grote historie en ambitie als het om badminton gaat. De vereniging is opgericht door Rob van Zijderveld in 1971 en is al jaren een begrip in Badmintonland. Veel spelers, zowel bij de jeugd als senioren, zijn Nederlands kampioen geworden.

Talenten krijgen kans

Talenten worden mogelijkheden geboden om vanuit de breedtesport de badmintontop te halen. Bij Van Zijderveld kunnen talenten doorgroeien naar de badminton bondscompetitie en de eredivisie.

Badmintonnen met passie

De jeugd wordt opgeleid volgens het Van Zijderveld Jeugdopleidingmodel dat al veel toppers heeft voortgebracht. Begeleid door goede trainers kan je op meer momenten in de week trainen en krijg je persoonlijke aandacht.

Familievereniging

Naast sportieve doelen zijn we ook een club om samen veilig recreatief of in competitieverband te kunnen sporten. Ook organiseren we (familie) toernooien en verschillende uitjes.


Laat een beoordeling achterWij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties die ongefundeerd zijn, of een anonieme afzender hebben, te verwijderen.


Reviews voor Van Zijderveld:


Er zijn nog geen reacties achtergelaten.