Live At [Beeld: Live At Amsterdamse Bos]

‘A Tribute to 2016’ eert Bowie, Prince en George Michael

AMSTELVEENZ - In het openluchttheater in het Amsterdamse Bos vindt komende zomer een speciaal concert plaats. Tijdens 'A Tribute to 2016' zal er muziek van overleden wereldsterren zoals Prince, David Bowie en George Michael worden gespeeld.

Live at Amsterdamse Bos meldt op Facebook dat zaterdag 21 juli in het teken staat van de in 2016 overleden wereldsterren. Tijdens het concert zal er ook muziek worden gespeeld van onder meer Maurice White van Earth Wind & Fire, Glenn Frey van de Eagles, Toots Thielemans en Leonard Cohen.

Hotel California

De organisatie heeft met dank aan verschillende Nederlandse muzikanten een zogenoemde Live At-HUISBAND samengesteld. Zij zullen samen met Nederlandse zangers en zangeressen in de open lucht bekende nummers gaan spelen zoals Hotel California, Careless Whisper, Let’s Dance en September.

Binnenkort wordt er bekend gemaakt welke muzikanten er precies zullen gaan optreden. De kaartverkoop voor ‘A Tribute to 2016’ gaat komende vrijdag van start.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.