Davey Photography, Davey Baas
112

Aanrijding Oranjebaan: auto vs. scooter

Amstelveen - Aan de Oranjebaan is maandagmiddag een automobilist in aanrijding gekomen met een scooterrijdster. De aanrijding vond plaats ter hoogte van de oprit naar de Beneluxbaan.

Hulpdiensten werden even na kwart over twee gealarmeerd. De bestuurster van de scooter kwam er voor zover bekend zonder ernstige verwondingen af, maar de scooter raakte wel beschadigd.

De politie kwam ter plaatse en zette de weg voor korte tijd gedeeltelijk af voor nader onderzoek. Op de bewuste kruising hebben in het verleden al vaker ongevallen plaatsgevonden. 


Meer nieuws

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen 26 apr. 2024 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.