Davey Photography, Davey Baas

Aanrijding sneltram 51 en scooter in Middenhoven

AMSTELVEEN - Bij de halte Brink in de wijk Middenhoven is vanmiddag een scooterrijder in aanrijding gekomen met sneltram 51. De scooterrijder reed na de aanrijding om onduidelijke redenen verder. 

De scooter raakte flink beschadigd maar de bestuurder raakte niet gewond bij het voorval. Niet ver van de halte (nabij woonzorgcentrum Middenhof aan de Dr. Willem Dreesweg) kon de scooterrijder worden getraceerd.

De politie heeft de man verhoord, onduidelijk is waarom hij de plek van het ongeval verliet. Het tramverkeer raakte tijdelijk gestremd door het voorval. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.