Fokke van Saane

Ali B. cancelt zijn show in Schouwburg Amstelveen

Amstelveen – Ali B. heeft de reprise van zijn show Koorts in Schouwburg Amstelveen afgezegd. Dit heeft onder meer te maken met de geboorte van zijn derde zoontje.

De reprise van de show Koorts stond gepland voor woensdag 19 december. Ali B. geeft in een videoboodschap op YouTube tekst en uitleg over de reden voor het afzeggen van een show.

Planning

“Zoals jullie weten heb ik net een derde zoontje gekregen”, vertelt Ali B onder meer. “En die stond niet in de planning. Ik heb een bewuste keuze gemaakt dat ik daar echt bij wil zijn omdat ik bang ben dat ik er later anders spijt van krijg. Daardoor heb ik te weinig tijd om de reprise van mijn show Koorts te spelen.”

De show is verplaatst naar 9 april 2020. Bekijk de videoboodschap van Ali B hieronder.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.