Live At [Beeld: Live At Amsterdamse Bos]

De Dijk zorgt voor groot feest in Amsterdamse Bos

Amstelveen – Het was de afgelopen drie dagen voor fans van De Dijk weer genieten geblazen in het Amsterdamse Bostheater. De bezoekers dansten lekker mee op de muziek van de populaire Nederlandse popgroep.

De drie concerten waren al zeven maanden van tevoren uitverkocht. En dat bleek niet voor niets. Het was drie avonden lang groot feest in het Amsterdamse Bos.

Video

Muzikanten dansen dan misschien niet, de bezoekers deden dat duidelijk wel. En als het golft, dan golft het goed. Dat laatste is duidelijk te zien op een video, die Live At Amsterdamse Bos vandaag op Facebook heeft gezet. Bekijk het filmpje hieronder.


Meer nieuws

Politiek gisteren 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen gisteren 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).