Davey Photography, Davey Baas

Feestje: Amstelveen deelt gratis fietslampjes uit

Amstelveen - Gemeente Amstelveen heeft donderdagavond 8 november 2018 talloze gratis fietslampjes uitgedeeld tijdens een ludieke actie op het Stadsplein in Stadshart Amstelveen.

De gemeente had een felverlichte en niet te missen fietsfuik opgezet, terwijl een speciale fiets-DJ voor extra sfeer zorgde. Fietsers die de feestfuik in reden kregen dus geen boete, maar een gratis lampje.

Volgens verkeersadviseur Cor Maas, organisator namens gemeente Amstelveen, werd de actie zeer gewaardeerd. De politie controleert deze maanden extra scherp op fietsverlichting. 

Cor Maas (l) overhandigde heel wat fietslampjes tijdens de feestelijke 'Ik val op-campagne' in Amstelveen.

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.