Souvenirs de France

Foodtruck Festival in Franse sferen op Stadsplein

Amstelveen - Op het Stadsplein in Stadshart Amstelveen vindt op zondag 22 september 2019 de vierde editie plaats van het Franse Dag Foodtruck Festival Amstelveen.

De toegang tot het evenement is gratis en bezoekers kunnen genieten van diverse Franse rollende keukens. Er zijn heerlijke authentieke Franse hapjes te koop in  een typisch Franse ambiance met gezellige bistrotafeltjes

Er is entertainment voor jong en oud. Dit jaar is er weer een kleine Franse markt, waar naast Franse delicatessen diverse andere handgemaakte producten  gekocht kunnen worden voor thuis. Daarnaast zijn er diverse ouderwetse spellen te doen voor kinderen en volwassenen zoals bootje varen, jeu de boules, sjoelen, schminken, springkussen en kegelen. Het Franse chanson ontbreekt natuurlijk ook niet tijdens deze dag.  

Een 6-tal Citroën HY-bussen bieden een bijzonder assortiment Franse delicatessen: denk aan crêpes, knoflookworst, spareribs, droge worst, kazen, oesters en diverse tapas. Deze producten worden vers, op ambachtelijke wijze en met liefde gemaakt door meer dan 40 verschillende Franse families.

Het Franse Dag Foodtruck Festival Amsteveen wordt gehouden op het Stadsplein in Amstelveen (in het Stadshart) en gaat open om 11.00 uur en sluit om 20.00 uur. 


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen gisteren 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen 28 mei 2020 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.