Davey Photography, Davey Baas

Halte Kronenburg eindstation voor automobiliste

AMSTELVEEN - Een bestuurster van een Opel Corsa is vrijdagavond rond 23.00 uur op mysterieuze wijze gestrand tussen twee tramperrons van Halte Kronenburg in Amstelveen Noord. 

Het gebeurt met enige regelmaat dat auto's op de trambaan van lijnen 5 en 51 stranden (zie hier, hier en hier), maar ditmaal kwam de auto op  pas tot stilstand tussen twee perrons na een lange rit over de rails. Het is onbekend waardoor de bestuurster de weg kwijtraakte.

Takelwagen

Het tramverkeer op de Amstelveenlijn (5 en 51) was gisterenavond lange tijd gestremd door de auto op de rails. Een takelwagen heeft de auto uiteindelijk van het traject verwijderd.


Meer nieuws

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen 26 apr. 2024 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.