Happy Bodies deelt cheques uit aan goede doelen

Happy Bodies deelt cheques uit aan goede doelen Foto: Digibi Fotostudio

AMSTELVEEN - Lifestyleclub Happy Bodies heeft zich op zaterdag 16 september 2017 van haar beste kant laten zien door cheques uit te delen aan maar liefst drie verschillende goede doelen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Het bedrijf dat zich op haar website 'het alternatief voor de sportschool' noemt, doneerde een totaalbedrag van 5900 euro aan Fonds Gehandicaptensport, KWF Kankerbestrijding en Jeugdsportfonds Haarlem. De leden van Happy Bodies in Heemstede en Overveen mochten zelf kiezen welke van deze drie goede doelen een bijdrage zou ontvangen.

Trots
Jibbe de Goede, directeur van de ook in Amstelveen gevestigde lifestyleclub, is trots op het initiatief van zijn bedrijf. "Niet iedereen heeft dezelfde mogelijkheden om te bewegen of aan zijn of haar gezondheid te werken. Dat Happy Bodies samen met haar leden hier een steentje aan bij heeft kunnen dragen, geeft een goed gevoel.”

Bewustzijn
Oud-schaatster, Olympisch kampioene en ambassadrice van Jeugdsportfonds Haarlem Yvonne van Gennip, paralympisch zwemster en ambassadrice van Fonds Gehandicaptensport Chantal Molenkamp en Miranda Jellinghaus van KWF namen de cheques dankbaar in ontvangst. “Deze maatschappelijke actie die Happy Bodies heeft geïnitieerd is zeer welkom voor ons als goede doelen, maar is ook zeer belangrijk voor het bewustzijn dat bewegen voor iedereen, jong en oud, belangrijk is voor een gezonder leven", aldus Jellinghaus in haar dankwoord.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties