Digibi Fotostudio

Happy Bodies deelt cheques uit aan goede doelen

AMSTELVEEN - Lifestyleclub Happy Bodies heeft zich op zaterdag 16 september 2017 van haar beste kant laten zien door cheques uit te delen aan maar liefst drie verschillende goede doelen.

Het bedrijf dat zich op haar website 'het alternatief voor de sportschool' noemt, doneerde een totaalbedrag van 5900 euro aan Fonds Gehandicaptensport, KWF Kankerbestrijding en Jeugdsportfonds Haarlem. De leden van Happy Bodies in Heemstede en Overveen mochten zelf kiezen welke van deze drie goede doelen een bijdrage zou ontvangen.

Trots
Jibbe de Goede, directeur van de ook in Amstelveen gevestigde lifestyleclub, is trots op het initiatief van zijn bedrijf. "Niet iedereen heeft dezelfde mogelijkheden om te bewegen of aan zijn of haar gezondheid te werken. Dat Happy Bodies samen met haar leden hier een steentje aan bij heeft kunnen dragen, geeft een goed gevoel.”

Bewustzijn
Oud-schaatster, Olympisch kampioene en ambassadrice van Jeugdsportfonds Haarlem Yvonne van Gennip, paralympisch zwemster en ambassadrice van Fonds Gehandicaptensport Chantal Molenkamp en Miranda Jellinghaus van KWF namen de cheques dankbaar in ontvangst. “Deze maatschappelijke actie die Happy Bodies heeft geïnitieerd is zeer welkom voor ons als goede doelen, maar is ook zeer belangrijk voor het bewustzijn dat bewegen voor iedereen, jong en oud, belangrijk is voor een gezonder leven", aldus Jellinghaus in haar dankwoord.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.