Heeft jouw vriend(in) een vieze auto?

AMSTELVEEN – Heb jij een vriend, vriendin, familielid of bekende die al tijden met een vieze auto rond rijdt? Een auto die echt wel even een blinkende was & waxbeurt nodig heeft? Tag hem of haar dan in de reacties en ze maken automatisch kans op de nieuwe, exclusieve behandeling met Element Wax bij Loogman Tanken & Wassen.


- Lees verder onder deze advertentie -

Element Wax is exclusief bij Loogman Carwash Aalsmeer te verkrijgen: een vakkundig met de hand aangebrachte seizoenswax. Deze premium wax geeft autolak de maximale bescherming gedurende alle seizoenen.

Procedure

Nadat de auto door de wasstraat is gegaan zal een medewerker van het poetscentrum Element Wax vakkundig met de hand aanbrengen en machinaal uitpoetsen.  De wax vult kleine en lichte krasjes op waardoor ze minder zichtbaar zijn en er een glad oppervlak ontstaat met een mooie diepe glans.

Optimale bescherming

Hierdoor hecht vuil zich minder snel aan het gladde oppervlak en zorgt de Element Wax voor optimale bescherming tegen uv-straling, hars, vliegjes, vogelpoep en strooizout. Element Wax is de ideale bescherming voor je autolak, het hele jaar door!

10 cadeaubonnen

AmstelveenZ verloot in samenwerking met Loogman Tanken & Wassen tien (10) cadeabonnen voor een Combideal met Element Wax! Tag jouw vriend, vriendin, familielid of die bekende met een vieze wagen en wie weet verras je hem of haar met een weer volop blinkende auto! Heb je geen facebook? Stuur dan een mail naar actie@amstelveenz.nl en vertel wiens auto wel een element waxbeurt kan gebruiken (klik hier voor de actievoorwaarden).

Zonder afspraak

Win je niet en wil je toch een Element Wax bij Loogman afnemen: het is niet nodig hier een afspraak voor te maken. Klaar terwijl je wacht! Kijk voor meer informatie over de Element Wax behandeling ook de video.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties