Heeft jouw vriend(in) een vieze auto?

AMSTELVEEN – Heb jij een vriend, vriendin, familielid of bekende die al tijden met een vieze auto rond rijdt? Een auto die echt wel even een blinkende was & waxbeurt nodig heeft? Tag hem of haar dan in de reacties en ze maken automatisch kans op de nieuwe, exclusieve behandeling met Element Wax bij Loogman Tanken & Wassen.

Element Wax is exclusief bij Loogman Carwash Aalsmeer te verkrijgen: een vakkundig met de hand aangebrachte seizoenswax. Deze premium wax geeft autolak de maximale bescherming gedurende alle seizoenen.

Procedure

Nadat de auto door de wasstraat is gegaan zal een medewerker van het poetscentrum Element Wax vakkundig met de hand aanbrengen en machinaal uitpoetsen.  De wax vult kleine en lichte krasjes op waardoor ze minder zichtbaar zijn en er een glad oppervlak ontstaat met een mooie diepe glans.

Optimale bescherming

Hierdoor hecht vuil zich minder snel aan het gladde oppervlak en zorgt de Element Wax voor optimale bescherming tegen uv-straling, hars, vliegjes, vogelpoep en strooizout. Element Wax is de ideale bescherming voor je autolak, het hele jaar door!

10 cadeaubonnen

AmstelveenZ verloot in samenwerking met Loogman Tanken & Wassen tien (10) cadeabonnen voor een Combideal met Element Wax! Tag jouw vriend, vriendin, familielid of die bekende met een vieze wagen en wie weet verras je hem of haar met een weer volop blinkende auto! Heb je geen facebook? Stuur dan een mail naar actie@amstelveenz.nl en vertel wiens auto wel een element waxbeurt kan gebruiken (klik hier voor de actievoorwaarden).

Zonder afspraak

Win je niet en wil je toch een Element Wax bij Loogman afnemen: het is niet nodig hier een afspraak voor te maken. Klaar terwijl je wacht! Kijk voor meer informatie over de Element Wax behandeling ook de video.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.