Heeft jouw vriend(in) een vieze auto?

AMSTELVEEN – Heb jij een vriend, vriendin, familielid of bekende die al tijden met een vieze auto rond rijdt? Een auto die echt wel even een blinkende was & waxbeurt nodig heeft? Tag hem of haar dan in de reacties en ze maken automatisch kans op de nieuwe, exclusieve behandeling met Element Wax bij Loogman Tanken & Wassen.

Element Wax is exclusief bij Loogman Carwash Aalsmeer te verkrijgen: een vakkundig met de hand aangebrachte seizoenswax. Deze premium wax geeft autolak de maximale bescherming gedurende alle seizoenen.

Procedure

Nadat de auto door de wasstraat is gegaan zal een medewerker van het poetscentrum Element Wax vakkundig met de hand aanbrengen en machinaal uitpoetsen.  De wax vult kleine en lichte krasjes op waardoor ze minder zichtbaar zijn en er een glad oppervlak ontstaat met een mooie diepe glans.

Optimale bescherming

Hierdoor hecht vuil zich minder snel aan het gladde oppervlak en zorgt de Element Wax voor optimale bescherming tegen uv-straling, hars, vliegjes, vogelpoep en strooizout. Element Wax is de ideale bescherming voor je autolak, het hele jaar door!

10 cadeaubonnen

AmstelveenZ verloot in samenwerking met Loogman Tanken & Wassen tien (10) cadeabonnen voor een Combideal met Element Wax! Tag jouw vriend, vriendin, familielid of die bekende met een vieze wagen en wie weet verras je hem of haar met een weer volop blinkende auto! Heb je geen facebook? Stuur dan een mail naar actie@amstelveenz.nl en vertel wiens auto wel een element waxbeurt kan gebruiken (klik hier voor de actievoorwaarden).

Zonder afspraak

Win je niet en wil je toch een Element Wax bij Loogman afnemen: het is niet nodig hier een afspraak voor te maken. Klaar terwijl je wacht! Kijk voor meer informatie over de Element Wax behandeling ook de video.


Meer nieuws

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding. 

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.