Davey Photography, Rob Franken

Keizer Karelplein: vrouw met kind aangereden

AMSTELVEEN - Op de kruising Ouderkerkerlaan-Keizer Karelweg (Keizer Karelplein) is vanmorgen een fietsster aangereden door een automobilist.

De fietsster had een kind bij zich. De toegesnelde ambulancedienst ontfermde zich over het duo. De vrouw moest worden verzorgd in de ambulance en is voor verdere controle meegegaan naar het ziekenhuis. Het kind raakte voor zover bekend niet gewond.

Over de oorzaak van het ongeval bestaat nog geen duidelijkheid. De politie was ter plaatse voor onderzoek en het horen van betrokkenen en getuigen.

Het Keizer Karelplein is veelvuldig toneel van ongevallen. Recent werden er nog nieuwe waarschuwingsborden rond het kruispunt geplaatst.


Meer nieuws

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen 26 apr. 2024 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.