Cinema Amstelveen

Winnen: 2 tickets voor Fifty Shades Freed Ladies Night

AMSTELVEEN - Op woensdag 7 februari is het zo ver! Dan draait het laatste deel van de Fifty Shades of Grey trilogie, Fifty Shades Freed, in Cinema Amstelveen. Amstelveenz geeft twee keer twee kaarten weg voor de voorstelling van 18:45 uur.

Jamie Dornan en Dakota Johnson nemen voor de laatste keer de rollen van Christian Grey en Anastasia Steele op zich. Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James, gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film.

Verhaal
De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen. De boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland gingen er meer dan 2,5 miljoen exemplaren over de toonbank. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards). De film is alleen te zien op woensdag 7 februari als Ladies Night.

Ladies Night
Een Ladies Night in Cinema Amstelveen is niet alleen het kijken van een film, maar ook na afloop onder genot van een drankje een hapje en een goodie bag nog even verder bijpraten.

De voorstelling draait om 18:45 uur en 21:15 uur. Amstelveenz mag twee keer twee kaarten weggeven voor de eerste voorstelling. Laat in de reacties op Facebook weten met wie je graag naar deze film zou willen om kans te maken. Niet gewonnen of ga je liever naar de latere voorstelling? Tickets kun je bestellen op de website van Cinema Amstelveen.


Meer nieuws

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen 26 apr. 2024 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.