Copyright Pief Weyman (via Schouwburg Amstelveen)

Maak kans op kaarten voor de film April, May en June

Amstelveen - Op woensdag 18 december 2019 draait de film 'April, May en June' in Cinema Amstelveen. AmstelveenZ verloot twee keer twee kaarten  voor de Ladies Morning of Ladies Night voorstelling!

Hoe kun je winnen?
Tag je favoriete filmmaatje onder dit artikel op Facebook (of Instagram) en laat in de reacties weten waarom jij met hem of haar naar de film wilt in Cinema Amstelveen. En laat ook weten of je naar de Ladies Morning òf Ladies Night wilt gaan!

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. April, May en June. Wees er snel bij want wij maken op vrijdag 13 december 2019 de winnaars via onze website bekend. Geen kaarten gewonnen? Je kunt op de website van Cinema Amstelveen natuurlijk ook gewoon de kaarten bestellen.

Over April, May en June
Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?'

Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen gisteren 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen gisteren 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.