Maak kans op kaarten voor de film Penoza: The Final Chapter

Amstelveen - Op dinsdag 14 januari 2020 draait de film Penoza: The Final Chapter in Cultuurcentrum Griffioen. AmstelveenZ verloot twee keer twee kaarten voor de film. 

Hoe kun je winnen?
Tag je favoriete filmmaatje op Facebook of Instagram en laat in de reacties weten waarom jij met hem of haar naar de film Penoza: The Final Chapter wilt in Cultuurcentrum Griffioen.

Je mag natuurlijk ook mailen naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. 'Penoza'. Op vrijdag 10 januari 2020 maken wij de winnaars via onze website bekend. Geen kaarten gewonnen? Je kunt op de website van Cultuurcentrum Griffioen natuurlijk ook gewoon de kaarten bestellen.

Penoza: The Final Chapter
De Zwarte Weduwe is niet dood… Godmother Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Totdat op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, hebben ook nogal wat mensen een rekening met Carmen openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele opeenvolging van gebeurtenissen, waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

 


Meer nieuws

Beauty & Mode vandaag 11:38

Make-OverZ: Klaar voor verandering

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look van De Kapper. Deze keer in de stoel van de Kapper: Froukje Hoekemeijer.

112 vandaag 08:23

Twee gewonden bij scooterongeval Oranjebaan

Amstelveen - Bij een ongeval met een scooter op het fietspad van de Oranjebaan, ter hoogte van de Bankrasweg, zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. 

112 gisteren 21:01

Aanhouding na botsing tussen fietser en scooter op fietspad Beneluxbaan

Amstelveen - Op het fietspad van de Beneluxbaan ter hoogte van het viaduct Ouderkerkerlaan zijn maandagavond een (snor-)scooter en een fietser in aanrijding gekomen. De ter plaatse gekomen politie hield een van de betrokken aan omdat hij een politie-agent beledigde en onder invloed verkeerde.

Politiek gisteren 17:01

Modulaire schoolgebouwen zijn de toekomst volgens GroenLinks

Amstelveen - GroenLinks Amstelveen ziet kansen om modulair bouwen door te voeren voor komende onderwijsbouwprojecten in Amstelveen. 'Met modulair bouwen kan je flexibeler, duurzamer en op een circulaire wijze schoolgebouwen realiseren.'

Evenementen & Activiteiten gisteren 16:32

Streep door Kerstsamenzang en Kerstloop in Amstelveen

Amstelveen - Door de coronacrisis zal er dit jaar geen Kerstsamenzang worden gehouden op het Dorpsplein in Amstelveen. Ook de traditionele Kerstloop in Bovenkerk is uit voorzorg gecancelled.

Kunst & Cultuur gisteren 15:26

Amstelveen duikelt lang verborgen schilderij Karel Appel op uit depot

Amstelveen - Een jarenlang verborgen schilderij van Karel Appel, dat sinds 2002 in bewaring was gesteld bij het Cobra Museum in Amstelveen, is door gemeente Amstelveen uit het museumdepot opgeduikeld. De herleving van  het schilderij van de beroemde kunstenaar gaat gepaard met de bekendmaking van de gemeente dat het weer volop gaat investeren in werken van jonge, veelbelovende kunstenaars.