Beeld Magic Circus

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Deze Pasen presenteert het Magic Team de nieuwe voorstelling: Scusza. In Scusza lijken de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding te vervagen. Plots is er een nieuwe wereld waarin hoedjes rondvliegen, stoelen zoveel meer zijn dan zitobjecten en waar hangjongeren chillen in de nok van het circus.

Spiegel

Magic Circus laat zien dat je met naastenliefde en groepsgeest verder komt. De artiesten lopen letterlijk en figuurlijk op hun tenen terwijl ze artistieke hoogstandjes vertonen. Het circus houdt de maatschappij een spiegel voor en dat is soms confronterend. Maar Scusza inspireert tot een minder egoïstisch leven samen en ook dat is de magie van het Magic Circus.

Modern

Magic Circus biedt een modern, intiem circus dat ook leuk is voor kinderen. De artiesten uit Nederland, Polen, Argentinië, Kenia en Venezuela verzorgen een show voor jong en oud. Kom langs en ontdek Nederlands oudste én modernste reizende tentcircus. 

Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl. In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen. Voorstellingen dagelijks om 16.00 uur.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen vandaag 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.

Wonen vandaag 10:48

Woningbouw Middenwaard geschrapt ten faveure van nieuwe basisschool met voorzieningen

Amstelveen - Hoewel het gebied een woonbestemming heeft en er aanvankelijk (grondgebonden) middeldure woningen waren voorzien, schrapt het College van B en W de realisatie van woningen in deelgebied 2 van de Middenwaard, een momenteel braakliggend terrein op de grens van de wijken Groenelaan en Waardhuizen. Daarvoor in de plaats: de nieuwbouw van basisschool Willem Alexander, een kinderopvanglocatie, een gymzaal, meer groen & recreatie en een opgewaardeerde fietsverbinding.