Acrobate Anna Jednorowicz van het Magic Circus (Foto: Piet Hein Out)

Magic Circus strijkt rond Pasen neer in Amstelveen

Amstelveen - Het Magic Circus strijkt van Goede Vrijdag 29 maart tot en met woensdag 3 april 2024 neer in Amstelveen. De circustent wordt opgesteld nabij ontmoetingscentrum De Meent in Middenhoven. 

Magic Circus brengt de nieuwe voorstelling BAGAGE. Magic Circus laat bezoekers voelen wat bagage nou eigenlijk is. Vrachtwagens vol verrassingen en een circustent vol nieuwe belevenissen komen naar Amstelveen om het publiek mee in te pakken en de Magic-artiesten hebben koffers vol kunsten bij zich.

Artiesten uit diverse landen

Circusartiesten zijn echte reizigers en voelen zich overal thuisL met Pasen is dat in Amstelveen. Dit jaar zijn er artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland naar het Magic Circus gereisd. Met of zonder bagage vliegen ze door de lucht aan een drievoudige trapeze zonder vangnet, jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek. En dat alles in een magische mengeling vol illusies.

Magic-Circus-Finse-jongleur-Roni-Heimo-02---Fotograaf-Maciek-Rukasz.jpg

De Finse jongleur Roni Heimo (Foto: Maciek Rukasz)

Samen

'Bagage, je kunt als mens niet zonder. Letterlijk en figuurlijk. Iedereen heeft een rugzakje met emotionele bagage die maakt wie we zijn. We dragen die bagage, onze identiteit mee op onze levensreis. Maar je hoeft niet alles zelf te dragen. In het Magic Circus zie je dat je niet alleen bent. Dat je best elkaars lasten kunt dragen. Want leven doe je samen,' aldus het Magic Circus.

Kaarten voor het Magic Circus in Amstelveen zijn verkrijgbaar via de circuswebsite www.magic-circus.nl. 


Meer nieuws

Algemeen 26 apr. 2024 14:30

Programma Koningsnacht & Koningsdag Amstelveen 2024: maak het gezellig

Amstelveen - Koningsnacht en Koningsdag staan vanavond (26 april) en morgen (27 april) letterlijk voor de deur: het belooft als vanouds een gezellige mix van festiviteiten en vrijmarkten  te worden. De weersvoorspellingen: her en der zon maar ook af en toe een bui.

Algemeen 26 apr. 2024 13:08

Deze 15 Amstelveners kregen vandaag een lintje

Amstelveen - Burgemeester Tjapko Poppens heeft vandaag, vrijdag 26 april, aan vijftien Amstelveners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de traditionele lintjesregen in het raadhuis.